Ifjúsági Szállások: Budapest

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Budapest-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Budapest-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Budapest-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Budapest-ban.

Üdvözlünk Budapesten!

Buda és Pest: a két ősi település egyesítette erőit 1873-ban, így formálódott Európa egyik legvarázslatosabb fővàrosa. Nem kell tőlünk első szóra elfogadni, de manapság Budapestet több, mint négy millióan látogatják meg minden évben. A hátizsákos túrásoknak és ifjúsági szálló csoportoknak álma a város, hiszen olcsó szállásokat mindenütt lehet találni, így megszállhatsz a városközpontban vagy a belvárosban is anélkül, hogy túl sokba kerülne. Ez azt jelenti, hogy Budapest kincseit akár a saját szobádból is felfedezheted. Nézz ki a különleges gótikus Országház épületére, az UNESCO-listás Budai Várra és az impozáns art nouveau épitészetre, aztán pihend ki magad a termál- és gyógyfürdőkben. Négy millió ember azért ugye nem tévedett?

Sétálj Fel a Várhegyre

Még ha némelyik kiállítás fizetős is, a várhegyet még mindíg ingyen mászhatod meg, hogy sétálgass és megcsodáld a Királyi Palotát (és kertjeit), a Bécsi Kaput, a Mátyás Templomot és a Halászbástyát. Mivel a legtöbb városközponti szálló nem több, mint egy mérföldnyi távolságon belül van, a várhegyet könnyen elérheted gyalog is.

Cím: Castle Hill, Budapest

Menekülj A Margit Szigetre

Ha megúntad a kollégiumi szobádat és a város nyüzsgését, sétálj el erre a Duna közepén fekvő idillikus szigetre. A gyönyörű, zöld szigeten szökőkutakat, emlékműveket, középkori romokat és közfürdőket találsz.

Cím: Margaret Island, Budapest

A Királyi Vár

Mivel több központi szállás is van a közelében, a Budai Vár épületkomplexumának egyik részét képező Királyi Palota kitünő hely ahhoz, hogy a városnézést elkezdd. A XIII. századbeli épület ma több múzeumot és galériát rejt, beleértve a Vármúzeumot és a Magyar Nemzeti Galériát.

Honlap: www.btm.hu

Cím: Szent György tér 2, 1014 Hungary

A Gellért Fürdő

A fürdők városában, a Gellért Fürdő az egyik legjobb. A érdekes történelme (egy évszázada építették), a gyönyörűsége (egy art nouveau mestermű) és a belépő olcsó ára (a belépő 5000 Ft körül van) miatt ideális hely a hátizsákos túristák számára.

Honlap: www.gellertbath.hu

Cím: Kelenhegyi út 4, 1118 Hungary

A Magyar Állami Operaház

A budapesti Opera Ház egyszerre kedvence az építészet és a zene rajongóinak, egy lenyűgöző neoreneszánsz és barokk stílusú épület, amelyben világszintű opera, balett és szinházi előadásokat lehet halgatni.

Honlap: www.opera.hu

Cím: Andrássy út 22, 1061 Hungary

Az Országház

A Westminsterre emlékeztető országházt, a XIX. század neógótikus épitészetének e ragyogó példáját a kitünő épitészet, az ólomüveg festményei és a koronázási ékszerek miatt nem szabad kihagyni. A belépő 2000 Ft. úniós polgároknak.

Honlap: http://latogatokozpont.parlament.hu/en

Cím: Kossuth Lajos tér 1-3, 1055 Hungary

Hajótúra A Dunán

Tekintsd meg Budepestet más perspektivából egy hajótúra kapcsán. Választhatsz egy vagy két és fél órás túrát, nappalit vagy estit; sok folyóparti látványban lesz részed és a gyönyörű Margit Szigetet is láthatod.

Honlap: http://legenda.hu/

Cím: Dock 7, Jane Haining rakpart, Budapest

A Várnegyed

Ezért a budai történelmi központért messziről jönnek a hátizsákosok és a turisták. Az 1200-as évek elején alapított település híres a Királyi palotáról, középkori falairól, kanyargós utcáiról, megkapó templomairól és a dunai kilátásról.

Sétálóutcák Turistás Szép épületek

Terézváros

Terézvároson vág át az Andrássy út, amelyet neoklasszikus házak és sikkes divatbutikok öveznek és helyet ad a Hősök terének és a Magyar Állami Operaháznak.

Emberek megfigyelése Butikok Szép házak

A Belváros

A Duna másik oldalán található a belváros, Budapest szíve. A látnivalók között van az Országház, a Szent István Bazilika, a Váci utca és a legendás Gerbeaud Café. Nem nehéz olcsó belvárosi szállást találni.

Múzeumok Kávézók Központ

SzeptEmber Feszt (Szeptember)

Minden év szeptemberében megrendezik ezt, a város gaszronómiai fesztiválját, ami egyszerűen az éhes hátizsákosok paradicsoma. Nem csak kiváló magyar ételeket és főzésbemutatókat találsz, hanem élőzenei koncerteket, művészeti kiállításokat, népművészeti termékeket, játékokat és sok más elfoglaltságot is.

Honlap: www.szeptemberfeszt.hu

Cím: People's Park, Budapest

Budapesti Tavaszi Fesztivál (Április)

Tavaszi Fesztivál egy két hetes esemény ami a a magyar és a nemzetközi kultúrának a legjavát ünnepli. Számtalan klasszikus zenei koncert, opera- ésszinházi előadás, néptánc és más fellépés látogatható városszerte.

Honlap: www.btf.hu

Cím: City wide

Budapesti Maraton

A világ egyik leg-szemetgyönyörködtetőbb városi maratonja kellemes útvonalat követ Budán, Pesten és a Duna mentén. Mivel annyi sok szállás található a városközpontban, van rá esély, hogy a tiéd elött is elhalad…

Honlap: www.budapestmarathon.com

Cím: Olof Palme sétány, 1146 Hungary (Finish line)

Budapesti Karácsonyi Vásár (November – December)

Novembertől Karácsonyig a Budapest ünnepi piaca idején fabódék sorakoznak a Vörösmarty Tér minden négyzetméterén. Remek választás ilyenkor itt megszállni. Vehetsz mindenféle finomságot, mint sült húst és forralt bort, népművészeti tárgyakat és karácsonyi díszeket.

Cím: Vörösmarty tér, 1051 Hungary

Titanic Nemzetközi Film Fesztivál (Àprilis)

Még ha hátizsákkal utazol is, nem muszály elveszíteni kapcsolatot a filmek világával. Budapest legnagyobb filmfesztiválja több, mint 60 kortárs játékfilmet mutat be, plusz több tucatnyi rövid filmet a város különböző pontján. Az elnevezése ellenére, a fesztivál mindig zökkenőmentesen zajlik.

Honlap: www.titanicfilmfest.hu

Cím: City wide

Sziget Fesztivál (Augusztus)

Ezt az egy hetes fesztivált a Duna egyik szigetén rendezik, ahol minden év augusztusában többezer látogatja gyülekezik. Egy lenyűgözí sorozat,anemzetközi előadóművészek csodálatraméltó választéka ad elő pop, rock, reggae, heavy metal és világzenét és mindent, ami ebbe belefér! A szállások gyorsan megtelnek, tehát jól teszed, ha idejében lefoglalod a szobádat.

Honlap: www.szigetfestival.com

Cím: Óbuda Island, Hungary

A 100 Tagú Cigányzenekar Gála Koncertje

Talán a budapesti kulturális naptár legkiemelkedőbb zenei eseménye a karácsonyi szezonban a 100 tagú cigányzenekar koncertje, melyben Liszt, Brahms és Strauss dallamai hangzanak el. Minden évben december 30.-án történik az előadás.

Honlap: www.100tagu.hu

Cím: Budapest Congress & World Trade Center Budapest, Jagelló út 1-3, 1123

Vajdahunyadvári Nyári Fesztivál

Ezt a zenei fesztivált a romantikus Vajdahunyad Várának udvarán rendezik. A sokféle zenei előadás (a klasszikus zenétől kezdve a swingen és klezmeren keresztül a cigányzenéig) remekül illik a vár román-gótikus-reneszánsz-barokk stílusú építészetéhez.

Honlap: www.vajdahunyad.hu

Cím: Vajdahunyad vár, 1146 Hungary

Leves

Rendkívüli népszerű a diákok és hátizsákosok körében a Leves, ahol legalább öt féle levest tálalnak minden nap, a kókuszos töklevestől a katalán csirkelevesig és a hideg málnalevesig.

Cím: Vámház krt. 14, 1056 Budapest

Telefon: 030 241 7760

A Nagy Vásárcsarnok

A legnagyobb, legöregebb és a legszebb vásárcsarnok Budapesten tökéletes hely a hátizsákosok számára, hogy olcsón szerezzék be a helyi ételeket, legyen az egy szendvics egy kávézóból, vagy egyszerűen kenyér és felvágott a piaci bódékból.

Honlap: www.piaconline.hu

Cím: Vámház körút 1, 1093 Hungary

Telefon: 01 366 3300

Kisharang

Ez a központi étkezde népszerű a diákok, a helybeliek és a hátizsákosok között egyaránt. Válaszd a finom magyar ételkülönlegességeket kínáló napi menüt egy ugyancsak étvágygerjesztő 950 Ft.-ért.

Honlap: www.kisharang.hu

Cím: Október 6. utca 17, 1051 Hungary

Telefon: 01 269 3861

Fotók: https://instagram.com/p/yZv1BKqXNK/

© Szerzői jogok: atram15

Lángos Az Akácfa Utcában

Nem hagyhatod el Budapestet anélkül, hogy kipróbálod az lángost, reszelt sajttal, tejföllel, fokhagymával, sonkával vagy kolbásszal. A lángos a ifjúsági szállókkal körülvett bulizó Akácfa utcában a legjobb az egész városban.

A Szeráj Török Étterem

Itt a török és magyar ételek minősége és finom íze meghazudtolja az olcsó árakat. Ráadásul, mivel 24 órán keresztül nyitva tart, igen hasznos útban a szállás felé, még ha épp már hajnal is van.

Cím: Szent István körút 13, 1055 Hungary

Telefon: 01 311 6690

Csendes Társ

Ez a kicsi de tökéletesen kialakított bár a Károlyi Kert mellett egy kellemes kerthelységet kínál, ahol szépen el lehet üldögélni egy pohár bor mellett (a kiterjedt ital árlapból) és figyelni, ahogy zajlik körülötted az élet.

Honlap: www.csend.es

Cím: Magyar utca 18, 1053 Budapest

Telefon: 030 727 2100

Fotók: https://instagram.com/p/pUG6D5CidW/

© Szerzői jogok: florabiro

Az A38

Ez az egykori ukrán hajó most lehorgonyozva lebeg a Dunán mint bár, étterem, társalgó és klub. Ihatsz sört, bort és koktélokat mialatt hallgatod a pop, rock vagy indie zenét.

Honlap: www.a38.hu

Cím: Petőfi híd, 1114 Budapest

Telefon: 01 464 3940

Szimpla Kert

A romkocsmák (modern bárok amik megvetett kommunista épületekben nyíltak) szerves részei a város kultúrájának. Kreatív, ,,bármi-megengedett'' hangulatukkal mindig szívesen fogadják a hátizsákosokat. A Szimpla Kert, melyet egy régi gyár épületében alapítottak, a legmenőbb közöttük.

Cím: Kazinczy utca 14, 1075 Budapest

Telefon: 020 261 8669

Instant

A legmenőbb klub Budapesten, az Instant egy elképesztő helyiség (sikkes bárok, egy társalgó, egy táncklubb és külön csocsó/flipper termek) és a város legjobb lemezlovasai sorának kombinációja. Ráadásul rengeteg szállás található sétatávolságon belül.

Honlap: www.instant.co.hu

Cím: Nagymező utca 38, 1065 Budapest

Telefon: 01 311 0704

A Központi Piac

Ez a fantasztikus mindennapi piac a 10000 négyzetméteres Nagy Vásárcsarnokban minden igényt kielégít: a földszinten friss ételek, az első emeleten emléktárgyak és ajándékok, az alagsorban pedig hús és hal kapható. Egy kicsit délebbre van a városközponti szállásoktól; egy-kettő közülük viszont szinte a küszöbén van.

Honlap: www.piaconline.hu

Cím: Vámház krt. 1-3, 1093

Telefon: 01 366 3300

A WAMP

Budapest havonta megrendezett design piaca, a WAMP nagyszerű kortárs magyar divattervezőktől kínál egyéni divatcikkeket, kellékeket és kézműves cikkeket.

Honlap: www.wamp.hu

Cím: Erzsébet tér, 1051

Telefon: 01 797 7190

A Váci Utca

Budapest legjobb vásárló utcája a Váci utca. Itt találhatsz népszerű utcai márkaboltokat, mint például a Zara és a Mango, valamint a Swarovski, a Hugo Boss és a Lacoste divatos butikjait. Még egy H&M is van a hátizsákos számára, akik néhány olcsó ruhát szeretnének beszerezni.

Cím: Vaci utca

Magasszintű Kultúra Alacsony Áron

Számos hátizsákos turista nem jár operába, mert nem kedveli; mások pedig azért nem, mert túl drága. Budapest az első csoporton nem tud segíteni, a másodikon viszont igen: az Állami Operaházban megnézhetsz egy operát egy csésze kávé áráért. A jegyek ára csekély 500 Ft.-nál kezdődik. (Lásd; www.opera.hu)

Használd A Diákigazolványod

A diákok egy kisebb vagyont is megspórolhatnak Budapesten. Mutasd fel a igazolványodat és sok pénzt takaríthatsz meg, nem csak a látnivalókon és a tömegközlekedésen, de az éttermekben és a szállásokon is. (www.isic.org)

Vegyél Budapest-Card-ot

Annyi múzeumi látogatást akarsz bezsúfolni az itt töltött idődbe amennyi csak lehetséges? A Budapest-Card 6300 Ft-ért 48 órára vagy 7500 Ft-ért 72 órára belépést biztosít a legtöbb múzeumba, és ingyen is közlekedhetsz vele. (www.budapest-card.com)

Repülőtér

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre a Wizz Air, a British Airways, az Easyjet, a Ryanair és a Jet2 légitársaság járatai járnak. A városközpontba és az ott található szállásokra vasúttal, busszal és transzfer kisbusszal juthatsz el.

Vasút

A hátizsákos turisták, akik vonattal utaznak, a budapesti Keleti Pályaudvarra érkeznek, ahova a legtöbb magyar városból és a legtöbb Közép- és Kelet-Európai városból is érkeznek vonatok, mint például Berlinből, Bécsből, Prágából, Pozsonyból, Varsóból és Belgrádból.

Busz

A nemzeti buszszolgáltató, a Volán Zrt, Magyarország legtöbb részéhez csatlakoztat járataival, amig a Nyugat- és Kelet-Európai városok felé az Eurolines vagy az Orangeways indul.

Tömegközlekedés

Budapesten nagyon kellemes sétálgatni, ezért egy központi ifjúsági szállóból egyszerű hozzáférni a legtöbb látnivalóhoz. Viszont néhány fontos látnivaló egy kicsit messzire van; ezért hasznos a város olcsó és megbízható tömegközlekedési rendszere. Egy egyszeri metró, busz vagy villamos utazás csak 350 Ft.-ba kerül, míg a 24 órás bérlet ára 1650 Ft, a 72 órásé 4500 Ft., a heti pedig 4950 Ft-ba kerül.

Nyelv: Magyar

Valuta: Magyar Forint (HUF)

Feszültség: 230 volts

Időzóna: Közép-európai idő (GMT+1) / Közép-európai nyári idő (GMT+2)

Hívókódok:  +36 Magyarország, -1 Budapest

Posta:

TESCO Post Iroda, Pillangó utca 15, 1149

Kórház: Szent Imre Kórház, Tétényi út 12-16, 1115

Turista információ: Sütő utca 2, 1052

Tipikus nyitvatartás: 

Hétközben regel 10-től este 6-ig, szombaton reggel 10-től délután 1-ig, vasárnap zárva.

Segélyhívó szám: 

Tárcsázd a 122-t a sügős rendőr, mentő vagy tűzoltó szolgálatokér.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sziget Hostel

Located in the heart of Budapest our hostel is right where the action takes place. The festival grounds are easily reachable on our daily party bus, or you can catch the super easy, super cheap public transport.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Budapest Budget Hostel

Our Hostel takes place on the edge of the city center what makes it cheaper while you can find everything you need around us. Besides this, the public transportation is very good around us so whenever you feel like to go somewhere you can reach anything very easily. Plus the non-stop tram line 6 is like 5 minutes of walking from us so you can come home anytime after a hard party either.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shantee House

Our Hostel is located in a charming leafy residential area in a quiet street with excellent transport links to visit all of the great tourist attractions and historical sites of Budapest. The hostel is 10 minutes ride or 25 minutes walk to the city center with fantastic 24 hour public transport. 10 minutes walk to the famous Gellert Hill with a beautiful panoramic view of Budapest with all of it's bridges also a 10 minute walk to Allee shopping mall and an amazing fresh farmers market.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Maverick City Lodge

• Most city attractions in walking distance. - Opera House, St Stephen's Basilica, Great Jewish Synagogue • 24 hour super market next door.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Maverick Hostel

The area is home to many small streets originating in the Middle Ages, now offering a variety of culture, great restaurants, traditional coffee houses, bars. Most of the city's tourist attractions are within 15 minutes on foot, including the Castle area on the Buda side and the famous ruin pubs too. Thermal baths, underground cave tours ,city biking ,wine tasting ,danube cruises..all possible in our area.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - 2night Hostel

Our hostel is 2 minutes from the all day running tram line 4 and 6, and 5 minutes from M3 (Blue) Metro line so all the main sightseeing can be reached in around 30-40 minutes. We are in the same building as Parapark, the first room escape game in the galaxy and a brand new pub / meeting point will open soon also in the same building.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel One Basilica

Hungarian National Museum is an 11-minute walk from Hostel One Basilica, while Buda Castle is 1.2 km away. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from the accommodation.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel One Budapest

The hostel is around a 4-minute walk from St. Stephen's Basilica, 500 m from Dohany Street Synagogue and 500 m from State Opera House. Our hostel is 900 m from Chain Bridge. The Hungarian National Museum is a 11-minute walk from the hostel, while Buda Castle is 1.2 km away. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from the accommodation.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - LOL Boutique Hostel

The Arany János Street Metro Stop of the line M3 is 270 m away and the Oktogon Metro St near by.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - HoBar - The Hostel Bar

Egy vadonatúj hostel Budapest belvárosában! Míg a legtöbb európai országban és szórakozóhelyek nyitva éjfélig Budapesten a látogatók élvezhetik a párt, amíg a következő reggel. Kínálunk még: a szórakozni a nap 24 órájában, és aztán csak feküdjön le és aludj pontosan...Egy vadonatúj hostel Budapest belvárosában! Míg a legtöbb európai országban és szórakozóhelyek nyitva éjfélig Budapesten a látogatók élvezhetik a párt, amíg a következő reggel. Kínálunk még: a szórakozni a nap 24 órájában, és aztán csak feküdjön le és aludj pontosan...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Carpe Noctem

Ha egy csoport több mint 4, akkor ne olvasd itt és válasszon egy másik szálló; mi többnyire egy vagy solo travellers- ajánljuk nővére hostel Carpe Noctem Vitae. Nem fogadunk csoportokat bármilyen (lásd az alábbi feltételeknek) . if Ön társaságkedvelő vagy...Ha egy csoport több mint 4, akkor ne olvasd itt és válasszon egy másik szálló; mi többnyire egy vagy solo travellers- ajánljuk nővére hostel Carpe Noctem Vitae. Nem fogadunk csoportokat bármilyen (lásd az alábbi feltételeknek) . if Ön társaságkedvelő vagy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Multipass Hostel

Multipass egy modern, kényelmes lakás az egyik 100 éves lakossági buildings. Guests közül választhattak egy 6 ágyas kollégiumi, 4 ágyas fürdőszobás, egy dupla és egy kétágyas szoba és egy privát apartment. Fully felszerelt konyha, közös, ingyenes WiFi és barátságos légkört...Multipass egy modern, kényelmes lakás az egyik 100 éves lakossági buildings. Guests közül választhattak egy 6 ágyas kollégiumi, 4 ágyas fürdőszobás, egy dupla és egy kétágyas szoba és egy privát apartment. Fully felszerelt konyha, közös, ingyenes WiFi és barátságos légkört...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - YOLO Hostel

Mi nyitottuk meg két felújított szálló két úti cél a város szívében. A Yolo Hostel Budapest a Broadway: mindössze 8 percre van az Opera, a Parlament és a Bazilika és a Superior szobák a nyüzsgő Váci utca, Unique hangulatú, szép...Mi nyitottuk meg két felújított szálló két úti cél a város szívében. A Yolo Hostel Budapest a Broadway: mindössze 8 percre van az Opera, a Parlament és a Bazilika és a Superior szobák a nyüzsgő Váci utca, Unique hangulatú, szép...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Baroque Hostel

Baroque Hostel egy friss felújított szállást szívében Budapest. It található egy barokk bohém stílusú épület, ahol a bárók család élt 50 éven át. It a közelben van a Városliget (Városliget), ahol meg lehet találni Budapest leghíresebb nevezetessége. Valamint meg tudná...Baroque Hostel egy friss felújított szállást szívében Budapest. It található egy barokk bohém stílusú épület, ahol a bárók család élt 50 éven át. It a közelben van a Városliget (Városliget), ahol meg lehet találni Budapest leghíresebb nevezetessége. Valamint meg tudná...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Retox Party Hostel

*** Kérjük, olvassa el az összes információ a foglalás előtt *** YOU soha nem lehet ezt az ingyenes újra! Retox Party Hostel - a név kötelez. Ez nem az a hely, ahol az emberek jönnek, hogy megtisztítsák, felújításához vagy méregtelenítő....*** Kérjük, olvassa el az összes információ a foglalás előtt *** YOU soha nem lehet ezt az ingyenes újra! Retox Party Hostel - a név kötelez. Ez nem az a hely, ahol az emberek jönnek, hogy megtisztítsák, felújításához vagy méregtelenítő....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - OperaHostel Budapest

OperaHostel Budapest is a brand new hostel in the city center which offers rooms with private bathroom with shower and toilette. This property provides with male and female dorms and private rooms as well. Common areas, services and activities: free...OperaHostel Budapest is a brand new hostel in the city center which offers rooms with private bathroom with shower and toilette. This property provides with male and female dorms and private rooms as well. Common areas, services and activities: free...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - CoolTour Hostel

Cooltour Hostel 3 kényelmes kollégiumi! Daily cleaning Linen a change. Dormitories a biztonsági előírásokat és lockers. Free WiFi. American konyha, kávé és tea egész day. Reception: 10: 00-22: 00 Towels és WC szett extra cost. Common szoba Xbox, TV és...Cooltour Hostel 3 kényelmes kollégiumi! Daily cleaning Linen a change. Dormitories a biztonsági előírásokat és lockers. Free WiFi. American konyha, kávé és tea egész day. Reception: 10: 00-22: 00 Towels és WC szett extra cost. Common szoba Xbox, TV és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - William's Guesthouse and Hostel

William Vendégház és Hostel egy kis barátságos családi szálló barátságos légkört. The William Vendégház és Hostel Budapest központjában található, 350 méterre az Oktogontól és közel a népszerű Keleti és Nyugati pályaudvar station At William talál: - 24 órás desk -...William Vendégház és Hostel egy kis barátságos családi szálló barátságos légkört. The William Vendégház és Hostel Budapest központjában található, 350 méterre az Oktogontól és közel a népszerű Keleti és Nyugati pályaudvar station At William talál: - 24 órás desk -...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Marco Polo Top Hostel

Hostel Marco Polo, a végső szálló Budapest belvárosában, Magyarországon, az általuk kínált 21. századi lehetőség, hogy a feltárás emlékezetes. Their twin, háromágyas (kétágyas szoba + egy kinyitható kanapéval!) És négyágyas szobák világosak és kényelmesek, és van telefon, TV és saját...Hostel Marco Polo, a végső szálló Budapest belvárosában, Magyarországon, az általuk kínált 21. századi lehetőség, hogy a feltárás emlékezetes. Their twin, háromágyas (kétágyas szoba + egy kinyitható kanapéval!) És négyágyas szobák világosak és kényelmesek, és van telefon, TV és saját...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mandala Hostel

Mandala egy kis uniqe otthonos hely belvárosában Budapest. We található, közel a belváros fő számokat, és látnivalók (Duna-part, a Market Hall, a Gellért-hegy, gyógyhatású termálfürdő, múzeumok) . Other előnyei a környéken: önkiszolgáló, élelmiszerbolt, gyógyszertár, posta, vegetáriánus étterem, szellemi központ, klubok,...Mandala egy kis uniqe otthonos hely belvárosában Budapest. We található, közel a belváros fő számokat, és látnivalók (Duna-part, a Market Hall, a Gellért-hegy, gyógyhatású termálfürdő, múzeumok) . Other előnyei a környéken: önkiszolgáló, élelmiszerbolt, gyógyszertár, posta, vegetáriánus étterem, szellemi központ, klubok,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Colors Budapest Hostel and Apartment

Mi egy hostel kell! Egyszerű és megfizethető. Colors Budapest Hostel hozza vissza megfizethető szállást, egy csodálatos város, és egy barátságos, otthonos légkört. Mi található a legjobb része a város, sétatávolságra az összes látni kell látnivalók Budapest, beleértve a Duna, Váci...Mi egy hostel kell! Egyszerű és megfizethető. Colors Budapest Hostel hozza vissza megfizethető szállást, egy csodálatos város, és egy barátságos, otthonos légkört. Mi található a legjobb része a város, sétatávolságra az összes látni kell látnivalók Budapest, beleértve a Duna, Váci...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Violet Hostel

Ön most vette egy helyen maradni, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb, hogy maradjon hely Budapesten. Budapest 3 metróvonal, amely átszeli a várost. Tehát nem számít, ha érkezik Budapestre vonattal, busszal vagy repülővel biztosan van egy vonal közelében,...Ön most vette egy helyen maradni, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb, hogy maradjon hely Budapesten. Budapest 3 metróvonal, amely átszeli a várost. Tehát nem számít, ha érkezik Budapestre vonattal, busszal vagy repülővel biztosan van egy vonal közelében,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Budapest Center

A szállásunk alapvetően egy új kategória a budapesti szálláspiacon amit mi úgy hívunk prémium hostel. Prémium hostelünk létrehozásának célja egy olyan szállás megalkotása amely se nem hotel se nem hostel és mégis ötvözi a 2 szállástípus előnyős tulajdonságait. Szállásunk...A szállásunk alapvetően egy új kategória a budapesti szálláspiacon amit mi úgy hívunk prémium hostel. Prémium hostelünk létrehozásának célja egy olyan szállás megalkotása amely se nem hotel se nem hostel és mégis ötvözi a 2 szállástípus előnyős tulajdonságait. Szállásunk...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Adagio Hostel 2.0 Basilica

Nagyon szeretném, hogy a fogadó akkor a mi újonnan renowated szálló, az egyik legszebb épület meg tudná találni a fővárosban! BSN The Adagio Hostel 2,0-bazilika, a város szívében, a 6. kerületben, a Nagykörúton , közel a metró villamos és a...Nagyon szeretném, hogy a fogadó akkor a mi újonnan renowated szálló, az egyik legszebb épület meg tudná találni a fővárosban! BSN The Adagio Hostel 2,0-bazilika, a város szívében, a 6. kerületben, a Nagykörúton , közel a metró villamos és a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - 7x24 Central Hostel

Ha keres egy hűvös, biztonságos és tiszta helyen kedves személyzet, közvetlenül a központban, a város, ez a szálló van szüksége! A 7x24 Central új hostel található a Deák téren, a központ a tömegközlekedés és entertainment. Here mindhárom metró vonal áthalad;...Ha keres egy hűvös, biztonságos és tiszta helyen kedves személyzet, közvetlenül a központban, a város, ez a szálló van szüksége! A 7x24 Central új hostel található a Deák téren, a központ a tömegközlekedés és entertainment. Here mindhárom metró vonal áthalad;...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - wombat’s CITY Hostel – Budapest

Wombats City Hostel Budapest szálloda Budapest központjában, közel a tömegközlekedés, a vasútállomás és a gyors kapcsolat a repülőtérre. Ez nagyszerű lehetőség, barátságos személyzet és egy csomó dolgot INGYEN - biztosan egy ingyenes welcome drink is! ▬ - ingyenes WiFi (a...Wombats City Hostel Budapest szálloda Budapest központjában, közel a tömegközlekedés, a vasútállomás és a gyors kapcsolat a repülőtérre. Ez nagyszerű lehetőség, barátságos személyzet és egy csomó dolgot INGYEN - biztosan egy ingyenes welcome drink is! ▬ - ingyenes WiFi (a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Impression Hostel

Impression Hostel kényelmes kétágyas, saját fürdőszobával és szép színes 6, 8, 10 és 12 alvás balcony. It teljesen felszerelt konyha, TV és ingyenes internet az egész hostel. # szabad ágy linens # 24 órán reception # ingyenes csomagmegőrző room #...Impression Hostel kényelmes kétágyas, saját fürdőszobával és szép színes 6, 8, 10 és 12 alvás balcony. It teljesen felszerelt konyha, TV és ingyenes internet az egész hostel. # szabad ágy linens # 24 órán reception # ingyenes csomagmegőrző room #...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Friends Hostel Budapest

Az újonnan felújított Friends Hostel minden szolgáltatását kínálja a legtöbb budapesti hostelek nyújthat: központi helyen, barátságos személyzet, tiszta szobák, kollégiumok és lakás, ingyenes internet / wifi, vendég konyha és a vétel. Akkor miért válasszon minket? Because akarunk mutatni valamit a...Az újonnan felújított Friends Hostel minden szolgáltatását kínálja a legtöbb budapesti hostelek nyújthat: központi helyen, barátságos személyzet, tiszta szobák, kollégiumok és lakás, ingyenes internet / wifi, vendég konyha és a vétel. Akkor miért válasszon minket? Because akarunk mutatni valamit a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Relax

Ez a megfelelő hely az Ön számára, ha azt szeretné, hogy minden a főbb látnivalók könnyen miközben csendesen helyen aludni, és egy zöld pihentető induljon a reggel, nem pedig egy zajos város centre. We kényelmesek a repülőtér és felfedezzük a...Ez a megfelelő hely az Ön számára, ha azt szeretné, hogy minden a főbb látnivalók könnyen miközben csendesen helyen aludni, és egy zöld pihentető induljon a reggel, nem pedig egy zajos város centre. We kényelmesek a repülőtér és felfedezzük a...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Timon

A modern, kényelmes, családias, világos, tágas, tiszta, csendes 3 csillagos szálloda a főút mentén, átkelés Budapest központjában a Ferihegyi Airport. The mediterrán négy emeletes épület 2007 januárjában nyílt kínál mozgássérültek számára és 34 kedvező árú hálószoba három emeleten. A vendégek...A modern, kényelmes, családias, világos, tágas, tiszta, csendes 3 csillagos szálloda a főút mentén, átkelés Budapest központjában a Ferihegyi Airport. The mediterrán négy emeletes épület 2007 januárjában nyílt kínál mozgássérültek számára és 34 kedvező árú hálószoba három emeleten. A vendégek...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön