Camping közel Amsterdam Bijlmer Arena pályaudvar

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Amszterdam-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Amszterdam-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Amszterdam-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Amszterdam-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hans Brinker Hostel Amsterdam

The Hans Brinker Hostel is nestled between the iconic canals of Amsterdam; an easy 10 minute walk to the famous red-light district and a 5 minute walk to the entertainment area around Leidseplein and the iconic museums at Museumplein.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Stayokay Amsterdam  Stadsdoelen

If guests would like to explore the surroundings, they can visit Rembrandtplein and the Flower Market at 450 m away and Royal Palace Amsterdam at 750 m. Schiphol Airport is located at 15 km away.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Stayokay Amsterdam Vondelpark

It has a unique location in the middle of the famous Vondelpark – a stone’s throw from the city’s shopping streets, museums and vibrant nightlife.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Stayokay Amsterdam Oost

The hostel is located to the east of the city centre in a quiet, typical Amsterdam neighbourhood. Amsterdam’s historic centre is less than 15 minutes away by bike or tram. Stayokay Amsterdam Oost has its own café-restaurant and shares the premises with a number of interesting neighbours, which means that there’s always plenty to do, if you stay here.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shelter Jordan Hostel

A Jordan kerület csupa bájos utca, festői csatorna és elbűvölő rejtett udvar. Élvezd az igazi Amszterdam élményét az élénk utcai piacokon, a ,,barna’’ kávézókban és a tulipán és sajt múzeumokban. Ez a kerület a divatos butikokról valamint a rengeteg étteremről és kávézóról híres.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's at the Winston, Amsterdam

Our hostel is overlooking the Red Light District, in the heart of Amsterdam's nightlife hub.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - ClinkNOORD Hostel

A ClinkNOORD a kulturálisan élénk Amsterdam Amszterdamban található, közvetlenül az IJ folyó mentén, és körülbelül 10 percre az Amszterdami Centraal állomástól. A rövid kompjárat ingyenes és 24 órás járatokon közlekedik.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - WOW Amsterdam Hostel

A WOW Amsterdam jól kapcsolódik Amszterdam régi városközpontjához kerékpárral, tömegközlekedéssel és autóval. A hosteltől sétatávolságra található egy helyi piac, szupermarket, éttermek, bárok és üzletek.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Amsterdam Hostel

Az amszterdami Oost Amszterdam egyik legizgalmasabb és legelterjedtebb területe, izgalmas keveréke az olyan kultúráknak, amellyel meg kell találni az élményt, amit elvárnak az utazástól. Teljes körű kiváló éttermek, kávézók és bárok a közelben akkor még több lehetőséget, ha úgy dönt, hogy kijönni túl a szálló étel és ital. Az utazás megtervezésekor győződjön meg arról, hogy mi van a parkban, mivel gyakran játszik olyan piacokat és eseményeket, amelyeket nem akartok kihagyni.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Hostel Amsterdam Zuidoost

Az A & O Amsterdam Zuidoost a Bullewijk kerületben található, közel a metróállomástól. Tizenöt percen belül könnyedén utazhat az M54-en az Amszterdami Központba. Legyen könnyű megtalálni az utat autóval, busszal vagy vonattal.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shelter City Hostel

A Nieuwmarkt a szomszéd sarok és az ifjúsági szálló pont a híres Red Light District határán van. Dam Square 5 perc sétára van tőlunk, a Central Station (pályaudvar) pedig 10 percre.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Sleep Inn

There is a tram stop at 50 m from the property and it offers links to different sites of the city. Rembrandtplein is 1.2 km away and Red Light District is within a short walking distance. The hostel is 1.5 km from Amsterdam Central Station, 1.4 km from Dam Square and 2 km from Leidseplein. Van Gogh Museum is 2.5km away. Amsterdam City Centre is great for travellers interested in architecture, city trips and walking. Lots of choices of bars,restaurants and nightlife/clubs all around our hostel.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hostel Amsterdam Amstel

The second MEININGER Hotel in Amsterdam is part of the city’s highest residential building and is situated directly opposite Amstel railway station. From here, it’s only a few minutes’ train ride into the city center. What’s more, the Amstel river runs through the neighborhood on its way to the sea.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hostel Amsterdam City West

We are located right next to the transport hub at Sloterdjik which means you are perfectly situated to explore this diverse and colorful city. It is only 5 minutes via the urban railway to Central Station and just 10 minutes to Schiphol Airport. Westerpark is a short walk and you can also get to Strand West in no time to play beach volleyball! For those who want a more relaxing time, why not take a trip to the flower market or chill out in a local coffee shop?

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön