Ifjúsági Szállások: Amszterdam

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Amszterdam-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Amszterdam-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Amszterdam-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Amszterdam-ban.

Üdvözlünk Amszterdamban!

Amszterdam a kikötővárosok kitűnő példája: liberális, nemzetközi és van egy határozottan  élvezethajszoló éle. Így hát nem meglepő, hogy több száz éve vonzza a turistákat és nagy sikert arat a hátizsákosok és ifjúsági szállólakók körében. Ha olcsó szállást keresel, csoportosat vagy olyat, aminek jó a városban a fekvése, itt megtalálod. Kerékpározz a csatornák mentén, nézd meg a látnivalókat, aztán nyújtózkodj egyet az ifjúsági szálló szobádban – mi mást kívánsz még? Kóstolj bele a holland bátorságba és bulizz hajnalig, vagy tölts egy napot a világ legszebb műalkotásai közt a Múzeum Negyedben. Válassz egy városközponti vagy belvárosi szállást és épp ott leszel Amszterdam mulatós, eklektikus éjszakai életének a szivében. Ha rezgő kozmopolita életet keresel vagy egy eredeti holland élményt, Amszterdamnak van egy megfelelő sarka és egy szállása számodra.

A Canal Ring

Ha egy belvárosi ifjúsági szálláson szállsz meg, csak ki kell lépned az ajtón. A holland fővárosban sétálva rengeteg történelmi látvány kerül a szemed elé. Sétálgass a régi viziutak mentén és tapasztald közelről e gyönyörű várost.

Kerület:Amsterdam Centrum

Cannabis College

Itt garantáltan összefutsz más hátizsákosokkal. Tanulj Amszterdam marijuana iránti szeretetéről, beszélgess a kávézó illemszabályokról és próbáld ki a legújabb módszereket ennek a növénynek a fogyasztására.

Cím: Oudezijds Achterburgwal 124, 1012 DT Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Stadsarchief (Városi Archívumok)

Olvasd el Amszterdam történetét a városi archívumban. A holland fővárosban több nemzetiség lakik mint bármelyik másik városban a világon és mindegyiknek van hagyatéka.

Honlap: https://stadsarchief.amsterdam.nl/

Cím: Vijzelstraat 32, 1017 HL Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Rijksmuseum

Hollandia nemzeti múzeuma tökéletes hely, hogy egy kis művészeti és történelmi tapasztalattal egészítsd ki ifjúsági szállós élményeidet. Foglalj jegyet előre, mert a múzeum nagyon forgalmas. A legegyszerűbb jegy ára €17.50, de vannak drágább opciók is, mint idegenvezetős látogatás, vagy amivel elkerülöd a sorbanállást.

Honlap: https://www.rijksmuseum.nl/en

Cím: Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam, Netherlands

Kerület:Amsterdam Oud Zuid

Amszterdami Királyi Kastély

Lépj ki a szállóból, egyenest Amszterdam hatalmas, dúsgazdag kastélyába. Amszterdam egyik legszebb atrakciója egész évben nyitva van, kivéve a királyi események idejét.. A felnőtt belépő ára €10.

Honlap: http://www.paleisamsterdam.nl/en

Cím: Dam, Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Az EYE Film Institute

Ismerkedj meg a holland filmekkel ebben a múzeumban és archívumban. Az intézmény bemutatja azokat a hazai és nemzetközi filmeket, amlyeket Hollandiában vetítettek. Egy rendes jegy €10, de olcsóbb választékok is léteznek. Nézd meg a weboldalukon, hogy bejuthatsz-e ingyen, vagy vegyél egy I Amsterdam City Card-ot, amivel ingyenes a velépő.

Honlap: https://www.eyefilm.nl/en

Cím: IJpromenade 1, 1031KT Amsterdam

Kerület:Észak-Amszterdam

Idegenvezetett Kerékpáros Túrák

A helyiek imádják a kerékpározást és mint frissen érkezett hátizsákos, egy kétkerekes városlátogatás hasznos lesz arra, hogy kiismerd magad a városban. A Mike’s Bike Tours hosszabb és rövidebb túrákat egyaránt kínál – attól függően, hogy mennyi időt tudsz rászánni.

Honlap: http://www.mikesbiketoursamsterdam.com/

Cím: Kerkstraat 134 H, 1017 GP Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Anne Frank Otthona

Ez a történelmi hely alkalmat ad a látogatóknak arra, hogy elgondolkozzanak a zsidó naplóiró életén. Anne Frank háza megrendítő hely, amely egyben egy szívfacsaró kapcsolat Anne és családja életéhez. A belépő €9.

Honlap: http://www.annefrank.org/en/Museum/

Kerület:Amsterdam Centrum

Az Óközpont

Ha egy városközponti szállóra vágysz, itt keresd. A hagyományos amszterdami élmény középpontja, tele kávézókkal, bárokkal és nyüzsgő éjszakai szórakozóhelyekkel. A kerület új és régi részre van osztva. A régiben található a híres Piros Lámpás Negyed.

Kávézók Központ Bárok

Jordaan

Amszterdam bohém kerülete, a Jordaan hemzseg tanulóktól, művészektől és turistáktól, tehát 100% hátizsákbarát, de rengeteg drága üzlet és étterem is található benne.

Emberek megfigyelése Butikok Trendi

A Vízpart És A Noord

Egy feltörekvő környék, amit most újítanak fel, a vízpart a városnak egy izgalmas része. Ez a sok étkezési lehetőséget és éjszakai szórakozóhelyet kínáló környék gyorsan magához tér.

Éttermek Klubok

A Király Ünnepe (Április)

Késő áprilisban foglalj Amszterdamban szállószobát, ha a város legnagyobb utcai buliját akarod élvezni. Április 27 a király ünnepe, amit a Hollandok egy hajóparádéval, tánccal és mindenre kiterjedő ünnepséggel ünnepelnek.

Honlap: http://www.iamsterdam.com/en/visiting/whats-on/kings-day

Imagine Filmfesztivál

Áprilisban ad helyet a holland főváros az Imagine Filmfesztiválnak. Tíz teljes napig merülhetsz el a mindenféle filmtörténetben. A vetítések az ultramodern EYE Film Instituteban történnek.

Honlap: http://www.imaginefilmfestival.nl/en

De Parade

A De Parade egy mozgó kulturális karnevál, ami Rotterdamba, Hágába és Utrechtbe látogat el mielött Amszterdamot eléri. Szinte az egész augusztust a holland főváros Martin Luther Parkjában tölti, ahol különféle cirkuszi sátor alatt mutat be szindarabokat, zenét és filmeket.

Honlap: http://www.deparade.nl/

Amszterdam Gay Pride

Az egész városközpontban zajlik ez a hétvégi esemény, utcai bulikkal, éjszakai mulatozással és egy szombaton délutáni parádéval a csatornán. Mindenkit szivesen várnak – legyen az meleg vagy heteroszexuális, helyi vagy hátizsákos.

Honlap: http://www.amsterdamgaypride.nl/

A Holland Fesztivál

A Holland Fesztivál a legnagyobb fesztivál Hollandiában. Nemcsak zenét, operát, szinházi és tánc előadásokat mutat be, hanem még filmeket és művészeti kiállításokat is. Május végén kezdődik és június 23. körül ér véget.

Honlap: http://www.hollandfestival.nl/en/

Latin Village Fezstivál

Gyakorold előre a samba lépéseket a szobádban, mert ez Európa egyik legnagyobb latin fesztiválja. A Spaarnwoude szórakozó téren zajlik.

Honlap: http://www.a-venue.nl/events/latinvillage-festival-2016/183/

Cím: 2064 Spaarndam, Netherlands

Mezitlábas Szabadtéri

Táncolj egész este zokniban vagy papucsban – vagy mezítláb, ha jólesik. Ez a kedélyes kétnapos esemény a város északnyugati részén mutat be európai pop és rockzenét, valamint szindarabokat, művészetet és lemezlovasokat.

Honlap: http://shoeless.nl/

Cím: Ruigoord 76, 1047 HH Amsterdam

Kerület:Westport

Five Days Off

Az elektronikus zenéért rajongó hátizsákosoknak március első hetében kell Amszterdamba érkezniük, hogy a Five Days Off fesztiválon résztvehessenek. A város szivében, Melkweg és a Paradiso helyiségekben zajlik.

Honlap: http://5daysoff.nl/

Cím: Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Fotók: https://www.instagram.com/5daysoff/

© Szerzői jogok: 5daysoff

Hap Hmm

Indulj a Hap Hmm-be, ami egy kényelmes, barátságos hátizsákos étkezde, nappali szobához hasonló atmoszférával, ahol olcsón jóllakhatsz.

Honlap: http://www.hap-hmm.nl/

Cím: Eerste Helmersstraat 33, 1053 CZ Amsterdam

Kerület:Amsterdam Oud Zuid

Telefon: 020 618 1884

Kam Yin

A Kam Yin egy másik hely, amit ki kell probálnod, ha olcsó, de finom ételt keresel. Ez egy surinámi/kínai étterem ahol a főételek ára €6-€7.

Honlap: http://www.kamyin.nl/

Cím: Warmoesstraat 6, 1012 JD Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Telefon: 020 625 3115

Getto

A szállásokkal teli városközpontban van a Getto, ami ,,házi kosztot’’ kínál fanasztikus áron. Nagy a választék és az előételek €3.50 körül kezdődnek, a főételek viszont €10 körül.

Honlap: http://www.getto.nl/

Cím: Warmoesstraat 51, 1012 HW Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Telefon: 020 421 5151

Leeman Doner

Ha török pizzára vagy éhes, vagy éppen kebabot kivánsz, akkor ugorj be a Leeman Donerbe. Ez egy elviteli étterem aminek híres a kosztja és az olcsó ára is (€2 egy doner, €1.70 egy török pizza).

Cím: Van Woustraat 160, 1073 LW Amsterdam

Kerület:Amsterdam Oud Zuid

Telefon: 020 662 2596

Eetcafe ‘t Pakhuis

Az Eetcafe ‘t Pakhuisnak változatos, értékes a menüje. Ha marhasűltet kívánsz nagy adag sültburgonya körettel, itt ehetsz, kevesebb, mint €15-ért.

Honlap: http://www.eetcafehetpakhuis.nl/

Cím: Voetboogstraat 10, 1012 XL Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Telefon: 020 625 0856

Paradiso

Valaha egy templom volt ez a tágas koncert terem és klub. A Paradisoban már megfordultak olyan hírességek is, mint a Kings of Leon és Franz Ferdinand.

Honlap: http://www.paradiso.nl/

Cím: Weteringschans 6-8, 1017 SG, Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Telefon: 0 20 626 4521

A Chicago Social Club

Hétvégén szórakozó hely, hétközben kényelmes, hátizsákosok iránt barátságos bár. A CSC-nek két emelete van és változatos a zenepolitikája.

Honlap: http://www.chicagosocialclub.nl/

Cím: Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Telefon: 020 760 1171

A Sugarfactory

Még ha fizetős is a belépés, az innivalók nem túl drágák ebben az eklektikus klubban. Igyekezz korán érkezni, láthatsz szindarabokat élőben, talán egy kabaré előadást, akár verseket is hallhatsz.

Honlap: https://www.sugarfactory.nl/

Cím: Lijnbaansgracht 238, 1017 PH Amsterdam

Kerület:Oud Nyugat

Telefon: 020 627 0008

Studio 80

Az elektronikus zene rajongói a Studio 80-t meg kell látogassák, ahol egész este bulizhatnak, nappal pedig részt vehetnek némi lemezlovas leckén.

Honlap: http://www.studio-80.nl/

Cím: Rembrandtplein 17, 1017 CT, Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Telefon: 020 521 8333

Fotók: https://www.instagram.com/p/4qyy8ZiMzK/

© Szerzői jogok: atakanakardere

Club 8

Szerda este nemzetközi est van a Club 8-ban; ilyenkor ingyen biliárdozhatsz, ha felmutatod az útleveledet. Biliárdozz, halgass zenét, és tölts időt a szállólakó tömeg többi tagjával.

Honlap: http://club-8.nl/

Cím: Admiraal De Rujiterweg 56B, 1056 GL, Amsterdam

Telefon: 020 685 1703

Bolhapiac (Waterlooplein)

Csinálj egy-két jó vásárt Amszterdam legöregebb bolhapiacán. Böngészd át a Che Guevara pólókat és a régi filmplakátokat, hátha valami egyedi dologra is rábukkansz.

Cím: Waterlooplein 2, 1011 PG, Amsterdam

Kerület:Amsterdam Centrum

Az American Book Center

Kevés az olvasnivalód? A szálló szobádból kialakíthatsz egy minikönyvtárat Európa legnagyobb független angol nyelvű könyvesboltjának segítségével. Akár egy egész napot is itt tölthetsz.

Honlap: http://www.abc.nl/

Cím: Spui 12, 1012 XA Amsterdam

Telefon: 020 625 5537

Dappermarkt

Ez a piac mindig zsúfolt, és egy egész utcát elfoglal. Szuper hely a spórolós hátizsákosoknak, hogy némi élelmiszert és ajándéktárgyat vásároljanak.

Honlap: http://www.dappermarkt.nl/

Cím: Dapperstraat, 1093 BS, Amsterdam

Kerület:Oost Watergraafsmeer

Jó Tanácsok

Egy I Amsterdam City Card jó befektetés a hátizsákosok számára. Az ára attól függ, hogy mennyi ideig szeretnéd használni. Ezzel a kártyával spórolhatsz a tömegközlekedésen és egyszeri ingyenes belépést biztosít a város valamelyik atrakciójára. Ha azt tervezed, hogy hosszabb időt töltesz Hollandiában, talán megérné venni egy Museumkaart-ot. Ez a múzeumkártya a vásárlástól számított egy éven keresztül ingyen belépést biztosít több, mint 400 múzeumba az egész ország területén. Az ára €44.95. Amszterdamban nagyon olcsón lehet közlekedni. A városközpont elég kicsi ahhoz, hogy sétálni lehessen, és hála a város kerékpárkultúrájának, valószinű találsz egy kerékpárkölcsönzőt a szállásodhoz közel.

Repülőterek

A Schipol repülőtérre, Európa egyik legforgalmasabb légi középpontjára fogsz megérkezni. Nagy méretének ellenére, jól el van látva tájékoztató táblákkal, így könnyű eligazodni. Vasút jár 24 órán keresztül a város központba; csak 15 perces az út. Egy olcsóbb megoldás az Airport Express busz, ami a B9-es peronról indul 15 percenként. Egy egyirányú jegy ára €4.75. Egy szemvillanás alatt a szállódban leszel.

Vasút

A vonattal érkezés maga egy élmény. Amsterdam Centraal pályaudvara egy történelemben gazdag neoreneszánsz épület. A hazai és a nemzetközi utasok számára a Centraal csatlakozást biztosít a város és az ország többi része felé.  Helyi csatlakozásra három metró, tíz villamos, számtalan busz és öt komp szolgál.

Busz

Ha busszal érkezel Amszterdamba, két pontnak az egyikére érkezel: vagy a Centraalra a város közepén, vagy az Amsterdam Amstelre. Ez utóbbi messzebre van, de onnan sem nehéz a városba jutni. Sok tömegközlekedési kapcsolat létezik a város többi kerületével.

Tömegközlekedés

Amszterdamnak hatásos vasút, villamos, busz és komp hálózata van. Holland kalandodra jó befektetés a tömegközlekedési kártya (OV-chipkaart). Használhatod villamoson, buszon és metrón egyaránt. Ez a legkényelmesebb megoldàs a hátizsákosokszámára, hogy felfedezhessék a várost.

Több választék is kínálkozik ha inkább kerékpárt szeretnél kölcsönözni. Ez egy hagyományos, aránylag olcsó városlátogató közlekedési módszer.

Nyelvek: Holland, de sok helyen angolul is beszélnek.

Valuta: Euró

Feszültség: 220V

Időzóna: CET (UTC+01 :00)

Hívókódok: +31 Hollandia, 20 Amszterdam

Posta: 

A Dam térhez közel található a Postoffice Amsterdam a következő cím alatt:

Emmalaan 9

1075 AT Amszterdam, Hollandia

+020 662 4745

Gyógyszertár/Kórház: 

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Oosterpark 9

1091 AC Amszterdam, Hollandia

+020 599 9111

Turista információ: 

Amszterdamnak két fő turista információs irodája van. Az egyik a Schiphol Airport termináljába található, a Schiphol Plazaban az Arrivals 2-nél (Érkezések 2). Az ott dolgozók segitségével használhatod az érintős képernyőket, hogy a városról információt szerezz. Reggel 7-től este 8-ig van nyitva.

A másik iroda a Centraal pályaudvaron van:

Stationsplein 10

1012 AB Amszterdam, Hollandia

+020 702 6000

Tipikus nyitvatartás: 

A nyitvatartás kerületenként változik Amszterdamban. Több infomációt itt találhatsz (angolul): http://www.iamsterdam.com/en/visiting/what-to-do/shopping/shopping-hours

Segélyhívó számok: 112 tűzoltóság, mentőszolgálat és rendőrség

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shelter Jordan Hostel

A Jordan kerület csupa bájos utca, festői csatorna és elbűvölő rejtett udvar. Élvezd az igazi Amszterdam élményét az élénk utcai piacokon, a ,,barna’’ kávézókban és a tulipán és sajt múzeumokban. Ez a kerület a divatos butikokról valamint a rengeteg étteremről és kávézóról híres.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shelter City Hostel

A Nieuwmarkt a szomszéd sarok és az ifjúsági szálló pont a híres Red Light District határán van. Dam Square 5 perc sétára van tőlunk, a Central Station (pályaudvar) pedig 10 percre.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - WOW Amsterdam Hostel

WOW Amsterdam is well connected to Amsterdam’s old city center by bicycle, public transport and car. Within walking distance to the hostel you will find a local market, supermarket, restaurants, bars and shops.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - ClinkNOORD Hostel

ClinkNOORD is situated in the culturally vibrant Amsterdam Noord area, just across the IJ River and about 10 minutes from the back of Amsterdam Centraal Station. The short ferry ride is free and runs 24/7.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Hostel Amsterdam Zuidoost

The A&O Amsterdam Zuidoost is located in the Bullewijk district close to the metro station. In fifteen minutes you can travel with ease on the M54 to Amsterdam Centre. Whether your journey is by car, bus, or train, we are easy to find.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Amsterdam Hostel

Amsterdam Oost is one of the most up and coming areas in Amsterdam, with an exciting mix of cultures you’re bound to find the vibrancy that you’re expecting from your trip. Full of excellent restaurants, cafes and bars nearby you’ll have even more options if you decide to head out beyond the hostel for food and drink. When planning your trip be sure to check what’s on in the park, as it often plays host to markets and events that you wouldn’t want to miss.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's at the Winston, Amsterdam

Our hostel is overlooking the Red Light District, in the heart of Amsterdam's nightlife hub.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hostel Amsterdam City West

We are located right next to the transport hub at Sloterdjik which means you are perfectly situated to explore this diverse and colorful city. It is only 5 minutes via the urban railway to Central Station and just 10 minutes to Schiphol Airport. Westerpark is a short walk and you can also get to Strand West in no time to play beach volleyball! For those who want a more relaxing time, why not take a trip to the flower market or chill out in a local coffee shop?

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hostel Amsterdam Amstel

The second MEININGER Hotel in Amsterdam is part of the city’s highest residential building and is situated directly opposite Amstel railway station. From here, it’s only a few minutes’ train ride into the city center. What’s more, the Amstel river runs through the neighborhood on its way to the sea.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Meeting Point

Meeting Point üdvözli Önt! 20 éve Amsterdam volt tökéletes szálláshely, ha élvezni a város. A neve ennek a tartózkodási: Azok az utazók, akik nem félnek felfedezni Amszterdam nyüzsgő hangulatát, Meetingpoint a legjobb hely, ahol összeomolhat. A mi hostel akkor megfelelő...Meeting Point üdvözli Önt! 20 éve Amsterdam volt tökéletes szálláshely, ha élvezni a város. A neve ennek a tartózkodási: Azok az utazók, akik nem félnek felfedezni Amszterdam nyüzsgő hangulatát, Meetingpoint a legjobb hely, ahol összeomolhat. A mi hostel akkor megfelelő...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Train Lodge Amsterdam

Vonat Lodge Amsterdam egy nagyszerű módja, hogy vizsgálja Amszterdam egyedülálló way. What szokott lenni egy vonat kocsi része a Zürich - Róma éjszakai vonattal, most került be egy mókás vonat szálló kerekeken The vasúti kocsikra is vált kényelmes szálló room....Vonat Lodge Amsterdam egy nagyszerű módja, hogy vizsgálja Amszterdam egyedülálló way. What szokott lenni egy vonat kocsi része a Zürich - Róma éjszakai vonattal, most került be egy mókás vonat szálló kerekeken The vasúti kocsikra is vált kényelmes szálló room....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Bulldog Hotel Amsterdam

The Bulldog Hotel Amsterdam - Az első 5 csillagos szálló a világon! Célunk, hogy a fiatal igényes utazók az egész világ egy ötcsillagos kezelés egy tipikus amszterdami érint aki olcsó áron. The Bulldog itt nem csak egy adott...The Bulldog Hotel Amsterdam - Az első 5 csillagos szálló a világon! Célunk, hogy a fiatal igényes utazók az egész világ egy ötcsillagos kezelés egy tipikus amszterdami érint aki olcsó áron. The Bulldog itt nem csak egy adott...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Cosmos Amsterdam

Mellett található a I AMSTERDAM JEL, felújított / berendezett és kiváló létesítményekkel. Üdvözöljük a Hostel Cosmos Amszterdam: szépen helyezkedik el egy csendes városrészében a belváros közel vagyunk minden nagyobb látnivaló, könnyen csatlakoztatható a Central Station, Amstel Station és a Schiphol...Mellett található a I AMSTERDAM JEL, felújított / berendezett és kiváló létesítményekkel. Üdvözöljük a Hostel Cosmos Amszterdam: szépen helyezkedik el egy csendes városrészében a belváros közel vagyunk minden nagyobb látnivaló, könnyen csatlakoztatható a Central Station, Amstel Station és a Schiphol...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Van Gogh

Az egyik legjobb hostel Amsterdam központjában! A Hostel Van Gogh a legjobb helyen található Amsterdam belvárosában: a legAz egyik legjobb hostel Amsterdam központjában! A Hostel Van Gogh a legjobb helyen található Amsterdam belvárosában: a legélénkebb központja a művészet, a divat...Az egyik legjobb hostel Amsterdam központjában! A Hostel Van Gogh a legjobb helyen található Amsterdam belvárosában: a legAz egyik legjobb hostel Amsterdam központjában! A Hostel Van Gogh a legjobb helyen található Amsterdam belvárosában: a legélénkebb központja a művészet, a divat...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amsterdam Hostel Orfeo

Hotel Orfeo kombinációja egy hostel és egy budget hotel szívében Amszterdam központjában. A hostel egyik legjobb helyen, közvetlenül a Leidsepleinen területen .Next a hostel talál klubok, bárok, éttermek, kávézók és még sok más. A szálloda tiszta, biztonságos és szórakoztató. Itt...Hotel Orfeo kombinációja egy hostel és egy budget hotel szívében Amszterdam központjában. A hostel egyik legjobb helyen, közvetlenül a Leidsepleinen területen .Next a hostel talál klubok, bárok, éttermek, kávézók és még sok más. A szálloda tiszta, biztonságos és szórakoztató. Itt...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Stayokay Amsterdam Oost

A város minden kihagyhatatlan nevezetessége de egy tizenöt perces ciklus, vagy villamossal utazás el. Tegyen egy sétát a csatornák hajóval, látogasson világhírű múzeumok és fejét vásárolni a színes Kalverstraat. És mindig sok a teendő a hostel este! Stayokay Amsterdam Zeeburg...A város minden kihagyhatatlan nevezetessége de egy tizenöt perces ciklus, vagy villamossal utazás el. Tegyen egy sétát a csatornák hajóval, látogasson világhírű múzeumok és fejét vásárolni a színes Kalverstraat. És mindig sok a teendő a hostel este! Stayokay Amsterdam Zeeburg...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Stayokay Amsterdam Vondelpark

Természetbarát és olcsó szállást keresel Amszterdam szívében?A Stayokay Hostel Amsterdamban, az IYHF oszlopos tagjaként (Nemzetközi Ifjúsági Szállások Szövetsége) garantáltan megtalálod! A hostel a híres Vondelparkban található, ahonnan a legtöbb nevezetesség csupán néhány lépésnyire található: Van Gogh Múzeum, Rembrandt híres Éjjeli...Természetbarát és olcsó szállást keresel Amszterdam szívében?A Stayokay Hostel Amsterdamban, az IYHF oszlopos tagjaként (Nemzetközi Ifjúsági Szállások Szövetsége) garantáltan megtalálod! A hostel a híres Vondelparkban található, ahonnan a legtöbb nevezetesség csupán néhány lépésnyire található: Van Gogh Múzeum, Rembrandt híres Éjjeli...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hans Brinker Hostel Amsterdam

A Hans Brinker-egyik Amsterdams leghíresebb hostelek ... más néven a "The Most XXXclusive Budget Hotel" Itt található: nem Parkolási, Nincs szauna, NO londinerek, nincs légkondicionáló, minibár NO, NO szobaszerviz .. ..de talál tiszta, egyszerű szobákat Amszterdam központjában ... Kerkstraat egy...A Hans Brinker-egyik Amsterdams leghíresebb hostelek ... más néven a "The Most XXXclusive Budget Hotel" Itt található: nem Parkolási, Nincs szauna, NO londinerek, nincs légkondicionáló, minibár NO, NO szobaszerviz .. ..de talál tiszta, egyszerű szobákat Amszterdam központjában ... Kerkstraat egy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - White Tulip

A White Tulip Hostel található szívében, a piros lámpás negyedben, és körül bárok és kávézók, ez a szálló közvetlen hozzáférést kínál Amszterdam egyik legnyüzsgőbb negyedévben. A híres Warmoestraat, ez az ideális hely, hogy megfeleljen egy sor nemzetközi vendégek. A hostel...A White Tulip Hostel található szívében, a piros lámpás negyedben, és körül bárok és kávézók, ez a szálló közvetlen hozzáférést kínál Amszterdam egyik legnyüzsgőbb negyedévben. A híres Warmoestraat, ez az ideális hely, hogy megfeleljen egy sor nemzetközi vendégek. A hostel...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Princess Hostel Amsterdam

A hostel található a régi, történelmi Amszterdam stílusú épület, így van, hogy készüljön el a klasszikus Amsterdam lépcsők. Igyekszünk, hogy kellemes és barátságos légkört, megfelel néhány útitárs, kellemes beszélgetés a kollégiumi társak és a tapasztalatok megosztására. A szálloda személyzete szívesen...A hostel található a régi, történelmi Amszterdam stílusú épület, így van, hogy készüljön el a klasszikus Amsterdam lépcsők. Igyekszünk, hogy kellemes és barátságos légkört, megfelel néhány útitárs, kellemes beszélgetés a kollégiumi társak és a tapasztalatok megosztására. A szálloda személyzete szívesen...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Dutchies Hostel

Located in West Amsterdam, Dutchies Hostel is a modern and newly built hostel in Amsterdam. It is situated on the ground floor of a student house building. Located close to Amsterdam Sloterdijk, it is connected very easily by bus, tram...Located in West Amsterdam, Dutchies Hostel is a modern and newly built hostel in Amsterdam. It is situated on the ground floor of a student house building. Located close to Amsterdam Sloterdijk, it is connected very easily by bus, tram...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Zaanse Hostel

Conveniently located in Zaandam city centre, Zaanse Hostel is the very 1st hostel to open in Zaandam! It is located next to the train station: in 12 minutes by train, it is possible to get to Amsterdam Central Station. Not...Conveniently located in Zaandam city centre, Zaanse Hostel is the very 1st hostel to open in Zaandam! It is located next to the train station: in 12 minutes by train, it is possible to get to Amsterdam Central Station. Not...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Croydon

Jobb az Amszterdam szívében, csak egy kőhajításnyira a királyi palota, a Dam tér és a Red Light District és csak 5 perces sétára a központi vasútállomástól, fekszik Hostel Croydon költségvetési Amsterdam hostel szobákat. A szobák mindegyike fürdőszobával. A fürdőszobák, oldalra...Jobb az Amszterdam szívében, csak egy kőhajításnyira a királyi palota, a Dam tér és a Red Light District és csak 5 perces sétára a központi vasútállomástól, fekszik Hostel Croydon költségvetési Amsterdam hostel szobákat. A szobák mindegyike fürdőszobával. A fürdőszobák, oldalra...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amsterdam Hostel Annemarie

Üdvözöljük a AMSTERDAM ANNEMARIE HOSTEL Végül fogsz Amsterdam? Ön keres megfelelő olcsó szállást? Amsterdam Annemarie Hostel a megfelelő hely az Ön számára. A tartózkodás Amszterdamban Annemarie Hostel egyik emlékezni. Amsterdam Annemarie Hostel központi fekvésű, és mi közel van számos turisztikai...Üdvözöljük a AMSTERDAM ANNEMARIE HOSTEL Végül fogsz Amsterdam? Ön keres megfelelő olcsó szállást? Amsterdam Annemarie Hostel a megfelelő hely az Ön számára. A tartózkodás Amszterdamban Annemarie Hostel egyik emlékezni. Amsterdam Annemarie Hostel központi fekvésű, és mi közel van számos turisztikai...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amsterdam Hostel Sarphati

Található közkedvelt részén Amszterdamban. Mindannyian van szüksége, és a jó ár-érték arány ... Sarphati Hostel központi fekvésű, és mi közel van számos turisztikai látványosságok cal. Híres látnivalók, mint: Leidsepleinen Sarphatipark Vondelparkra Museumsquare virágpiac Dam téren Rembrandsquare Anne Frank Ház Van...Található közkedvelt részén Amszterdamban. Mindannyian van szüksége, és a jó ár-érték arány ... Sarphati Hostel központi fekvésű, és mi közel van számos turisztikai látványosságok cal. Híres látnivalók, mint: Leidsepleinen Sarphatipark Vondelparkra Museumsquare virágpiac Dam téren Rembrandsquare Anne Frank Ház Van...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Amszterdam belvárosának híres bárokkal, csatornák, üzletek ÉS múzeumok. Mi Lehet szórakoztatóbb, menta a hogy a Saját bázisát a szívében, a város, Amely Sosem alszik? És Stayokay Amsterdam Stadsdoelen, meg tud felelni Utazók a világ Minden tájáról. Abban a Pillanatban, kilépsz,...Amszterdam belvárosának híres bárokkal, csatornák, üzletek ÉS múzeumok. Mi Lehet szórakoztatóbb, menta a hogy a Saját bázisát a szívében, a város, Amely Sosem alszik? És Stayokay Amsterdam Stadsdoelen, meg tud felelni Utazók a világ Minden tájáról. Abban a Pillanatban, kilépsz,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amsterdam Hostel Uptown

ÜDVÖZÖLJÜK Amsterdam Hostel UPTOWN Amsterdam Hostel Uptown található Amszterdam központjában gyalogosan minden turisztikai látványosságok. A Hostel található egy nagyon rövid távolságra a híres szórakoztató területen Leidseplein, éttermek, színházak és mozik. Szintén megtalálható a közelben a legjobb látványosságok, mint például a...ÜDVÖZÖLJÜK Amsterdam Hostel UPTOWN Amsterdam Hostel Uptown található Amszterdam központjában gyalogosan minden turisztikai látványosságok. A Hostel található egy nagyon rövid távolságra a híres szórakoztató területen Leidseplein, éttermek, színházak és mozik. Szintén megtalálható a közelben a legjobb látványosságok, mint például a...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Slotania

Hostel Slotania kényelmes szállót kínál kétágyas / twin, háromágyas és közös helyiségek, amely képes befogadni akár 210 vendég, melyek mindegyike fürdőszobával fürdő / zuhanyzó, WC, TV, telefon ébresztési szolgáltatást. Hostel Slotania kínál egy jó éjszakai alvás, megfizethető áron. Vezeték nélküli...Hostel Slotania kényelmes szállót kínál kétágyas / twin, háromágyas és közös helyiségek, amely képes befogadni akár 210 vendég, melyek mindegyike fürdőszobával fürdő / zuhanyzó, WC, TV, telefon ébresztési szolgáltatást. Hostel Slotania kínál egy jó éjszakai alvás, megfizethető áron. Vezeték nélküli...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Centraal

Kényelmesen részben a belváros Amszterdamban, közvetlenül a Artis állatkert és a Botanikus kert. Ugyanebben az utcában éttermek, bárok, kávézók és élelmiszer boltok. Az is 5 és 15 perc sétára a központi pályaudvartól, a Dam tér és Amszterdam híres Rembrandt tér....Kényelmesen részben a belváros Amszterdamban, közvetlenül a Artis állatkert és a Botanikus kert. Ugyanebben az utcában éttermek, bárok, kávézók és élelmiszer boltok. Az is 5 és 15 perc sétára a központi pályaudvartól, a Dam tér és Amszterdam híres Rembrandt tér....

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Marnix City Centre

Ingyenes WIFI, központi helyen, Parkoló kérésre (korlátozott hozzáférés) A Marnix Hotel egy két csillagos hotel szívében található Amszterdam központjában, a híres Leidseplein (Leidse tér), a hot spot az éjszakai Amszterdamban, ahol bárok, pubok, klubok és éttermek a közvetlen területalapú (előtte...Ingyenes WIFI, központi helyen, Parkoló kérésre (korlátozott hozzáférés) A Marnix Hotel egy két csillagos hotel szívében található Amszterdam központjában, a híres Leidseplein (Leidse tér), a hot spot az éjszakai Amszterdamban, ahol bárok, pubok, klubok és éttermek a közvetlen területalapú (előtte...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön