Ifjúsági Szállások: Amszterdam

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Amszterdam-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Amszterdam-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Amszterdam-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Amszterdam-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Amsterdam

Az amszterdami Oost Amszterdam egyik legizgalmasabb és legelterjedtebb területe, izgalmas keveréke az olyan kultúráknak, amellyel meg kell találni az élményt, amit elvárnak az utazástól. Teljes körű kiváló éttermek, kávézók és bárok a közelben akkor még több lehetőséget, ha úgy dönt, hogy kijönni túl a szálló étel és ital. Az utazás megtervezésekor győződjön meg arról, hogy mi van a parkban, mivel gyakran játszik olyan piacokat és eseményeket, amelyeket nem akartok kihagyni.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's at the Winston, Amsterdam

Our hostel is overlooking the Red Light District, in the heart of Amsterdam's nightlife hub.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Hostel Amsterdam Zuidoost

Az A & O Amsterdam Zuidoost a Bullewijk kerületben található, közel a metróállomástól. Tizenöt percen belül könnyedén utazhat az M54-en az Amszterdami Központba. Legyen könnyű megtalálni az utat autóval, busszal vagy vonattal.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - ClinkNOORD Hostel

A ClinkNOORD a kulturálisan élénk Amsterdam Amszterdamban található, közvetlenül az IJ folyó mentén, és körülbelül 10 percre az Amszterdami Centraal állomástól. A rövid kompjárat ingyenes és 24 órás járatokon közlekedik.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - WOW Amsterdam Hostel

A WOW Amsterdam jól kapcsolódik Amszterdam régi városközpontjához kerékpárral, tömegközlekedéssel és autóval. A hosteltől sétatávolságra található egy helyi piac, szupermarket, éttermek, bárok és üzletek.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hostel Amsterdam City West

We are located right next to the transport hub at Sloterdjik which means you are perfectly situated to explore this diverse and colorful city. It is only 5 minutes via the urban railway to Central Station and just 10 minutes to Schiphol Airport. Westerpark is a short walk and you can also get to Strand West in no time to play beach volleyball! For those who want a more relaxing time, why not take a trip to the flower market or chill out in a local coffee shop?

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shelter City Hostel

A Nieuwmarkt a szomszéd sarok és az ifjúsági szálló pont a híres Red Light District határán van. Dam Square 5 perc sétára van tőlunk, a Central Station (pályaudvar) pedig 10 percre.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shelter Jordan Hostel

A Jordan kerület csupa bájos utca, festői csatorna és elbűvölő rejtett udvar. Élvezd az igazi Amszterdam élményét az élénk utcai piacokon, a ,,barna’’ kávézókban és a tulipán és sajt múzeumokban. Ez a kerület a divatos butikokról valamint a rengeteg étteremről és kávézóról híres.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön