Ifjúsági Szállások: Tbiliszi

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Tbiliszi-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Tbiliszi-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Tbiliszi-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Tbiliszi-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Baratashvili View All Images

In our hostel you can enjoy a beautiful view of the old town (Mtatsminda, funicular, Mama Davity church, Mtkvari river)

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Envoy Hostel and Tours View All Images

Tbiliszi városának bájos óvárosában, gyönyörű kilátást nyújtva a városra, a látnivalók, valamint az éttermek, kávézók és bárok sétatávolságra található.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Fabrika Hostel View All Images

Ez a szálló Tbiliszi régi történelmi negyedében található, a Fabrika közel van a környék leghűvösebb látnivalóihoz és rejtett gyöngyszemeihez. Vagy sétálhat a kanyargós kanyarokban a város főterére, vagy használhat egy metrót 4 percre a helyszíntől. A tömegközlekedés csak néhány percnyi sétára található a szállótól

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Cleopatra Palace Hostel View All Images

Mushthaid Garden - National Stadium - Central Train Station - Vakhtang Chabukiani Memorial House-Museum - Dolls Museum The Folklore State Centre of Georgia - Mikhailovi Hospital Galaktion Tabidze Memorial House-Museum - Marjanishvili Theatre Ministry of Education - Marjanishvili New Stage - Eglish Tea House - Concertino Tbilisi - Art Palace - Tbilisi Central Library... The hospital and police center are very near for emergencies. Georgia and Tbilisi are a really safe country and city.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lithostel View All Images

The Tbilisi State Academy of Arts is a 2-minute walk, and Freedom Square is a 20-minute walk away. Lithostel is 3 km from Tbilisi Train Station. A shuttle to Tbilisi Airport, located 17 km away, is available at surcharge. The popular clubs Cafe-Gallery and Blow, as well as the restaurants Pasanauri and Sabatono are located nearby. Trade center Merani is a 1-minute walk. Italian cousine restaurant Pomidorisimo , Europian cousine restaurant Marco-Polo also in 1-minute walk.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Tbil Home Hostel View All Images

Mi vagyunk a leginkább központosított szálló Tbiliszi belvárosában. A gyalogos távolságra található a legnépszerűbb idegenforgalmi célpontok, mint például: Narikala erőd, Botanikus kert, Shardeni utca, Meidan, kénfürdő, szabad tér, Rusraveli sugárút, békehíd stb.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Solo-Lucky View All Images

A Solo-Lucky egy csendes utcában helyezkedik el, de még mindig tetején minden, ami Tbiliszi különleges és izgalmas helyet kínál: Narikala erőd, botanikus kert, Mtatsminda park, múzeumok, színházak, művészeti galériák, török ​​fürdő. Vannak régi templomok, zsinagóga és mecset egymás mellett, amelyek a város kulturális sokszínűségét képviselik.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bed 12 Hostel View All Images

Közel van a Száraz Híd, amely a legvonzóbb a turisták számára, a Béke Hídja, Sameba katedrális, a Rike Park és Tbiliszi régi része. A másik oldalon van Marjanishvili színház, Rustaveli színház, Rose kert.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön