Ifjúsági Szállások: Nice

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Nice-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Nice-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Nice-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Nice-ban.

Városrészek

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Pastoral View All Images

There is a tour desk available and the hotel staff will be happy to help in any way they can from organising tours and car hire to advising the best things to see and do in Nice and the surrounding areas. The hostel is only a short train ride away from Cannes, Antibes, and Monaco and there is a wide range of information available at reception about these places.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Antares Hostel View All Images

A nizzai Antares Hostel a tengerparttól 15 percnyi sétára helyezkedik el és mindössze 170 méter tőlünk a Nice-Ville vasútállomás. Az épület 8 km-re van a Nizzai Reptértől és 800 méterre a nizzai Notre-Dame bazilikától. Az A8-as autóút 10 perces autóútra található. Független közvélemény kutatások szerint vendégeink kedvenc városrésze Nizzában.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel & Bar OZZ by Happyculture View All Images

Ozz Nice is well-located in Nice, near the train station and a short walking distance to Nice Etoile Shopping Center and Marc Chagall National Museum. The hostel is only located 15 minute walk from the main beach and the famous “Promenade des Anglais”.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Villa Saint Exupery  Hostel View All Images

A Riviéra szabadtéri tevékenység központja. Éjszakai cselekvéshez csatlakozz az egyik pártunkhoz a bárban. 24 órás biztonsági szolgálatunk van, nincs kijárási tilalom, vagy kizárás.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Smith View All Images

rengeteg klub és pub van az óvárosban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - La Maïoun Guesthouse Hostel View All Images

Nizza belvárosában, közel a régi városhoz, mindössze 500 méterre a strandtól és 200 méterre a "Place Masséna"

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Meyerbeer Beach

A Meyerbeer Hostel mindössze 50 méterre található a strandtól és a híres Angyalok sétányától. A főtér és a vasútállomás 10 perces sétával érhető el.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Open House

Az Open House szállása Nizza városközpontjában, a Promenade des Anglais sétánytól és a parttól egyaránt mindössze 10 perces sétára várja vendégeit önellátó stúdiókkal és ingyenes wifivel. A feltüntetett árak az ágynemű díját is tartalmazzák.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön