Ifjúsági Szállások: Lyon

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Lyon-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Lyon-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Lyon-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Lyon-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hotel Lyon Centre Berthelot View All Images

The highlight of this hotel is its fantastic location in 7th arrondissement. It has a great atmosphere filled with students from the nearby Université Lumière Lyon 2 and is right next to Rhône river which is just 300 metres away. You can get to Saint Exupéry airport via the RhôneXpress from the Part Dieu station: train departures are every 15 minutes and it takes only 29 minutes journey time.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Alter hostel View All Images

Alter'hostel közel van a Saône folyóhoz, így élvezheti a hajókat és a legjobb kilátást a francia Fourvière-bazilikára, Lyon jelképére. Nagyon közel vagyunk a metróhoz, a hajóútra az óvárosba, és a terület a kerékpárút mentén található.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön