Camping közel Santos Dumont Repülőtér

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Rio de Janeiro-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Rio de Janeiro-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Rio de Janeiro-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Rio de Janeiro-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ipanema Beach Hostel

Our location couldn’t be better! We are located in Ipanema, southern area of the wonderful city and ONLY ONE block from the beach that inspired one of the most famous songs in the world. There are stores, pharmacies, mall, markets really close.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Backpacker Cat Hostel

We are located at Catete, in a very quiet street, and close to the metro station, so you can access the hostel easily from the airport, and move to many locations as city centre, South Zone and Lapa. Our neighbourhood is very familiar, and we are near to bars, restaurants and stores.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Maracana Hostel Vila Isabel

A Hostel közelében található a világhírű Maracana Stadion, ahol Pele szerezte 1000-es célját. Mi is egy 5 perces sétára van a környék Vila Isabel, ahol híres szamba zeneszerző Noel Rosa született. A kávézói emlékezteti a samba zene történetét Rio de Janeiróban. Ne hagyja ki az Asztronómiai Múzeumot, a Feira de Tradições Nordestinas és a Nemzeti Múzeumot is, kevesebb, mint 10 perc alatt taxival a Hostelből.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Selina Rio

Copacabana is Rio’s most famous beach, and it’s easy to see why. Selina is surrounded by all kind of restaurants and shopping hotspots. Enjoy the beach, bike path, and Brazilian community from the comfort of Selina Copacabana.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Vila Carioca Hostel

we a close to sugar loaf, its safe and easy to go walking there, we are only 3 blocks from Botagos's beach, and only 1 subway station from Copacabana's beach, a lot of bars and reastaurants sorround us, great place with great atmosphere

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Books Hostel

Lapa és Santa Teresa között helyezkedik el. Lapa a Rio pártrésze, különösen csütörtöktől szombatig, és a Santa Teresa egy hegy a város szívében, lenyűgöző kilátással és szép kávékkal. Gyere és nézze meg.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Refugio

A kikötő 1,1 km-re van a szállótól, és az ikonikus Praia de Lopes Mendes mindössze 5 km-re található.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel In Rio

A Hostel In Rio 15 percnyire található Copacabana városától és 10-20 percre a Rio de Janeiro-i turistáktól. A vendégek például nem fognak többet eltölteni, mint 20 percet, hogy eljussanak a modern világ hét csodájához: Krisztus Megváltója.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön