Ifjúsági Szállások: Brüsszel

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Brüsszel-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Brüsszel-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Brüsszel-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Brüsszel-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Brussels Hello Hostel

A Simonis metróállomás, a Godiva Chocolate gyár és a Koekelberg-bazilika közelében található. Van egy pékség, gyógyszertár, mosoda, szupermarket és éttermek a közelben. Mi mindössze 7 perc metróval a városközponttól a brüsszeli

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hostel Brussel City Center

This hostel is set in what once was an old brewery and boasts a carbon netural footprint in its operations. The central location means all the major tourist attractions are close by and easily accessible via public transport. While you stay here, be sure to check out the Grote Markt and Manneken Pis.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Sleephere Guesthouse Brussels

A legszebb épületben található a város felső részén, a Botanique nevű területen, a botanikus kertek mellett. Ez az 1830-ból származó ingatlan, melyet egy arisztokrata család építtetett ugyanabban az évben, Belgium függetlenné vált. A "Botanique" szintén híres koncerthelyszín Brüsszelben. Minden nagyobb hely gyalogosan.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Train Hostel

A terület nagyon nyugodt és zöld, gyönyörű építészet. Csak 100 méterre van a Schaerbeek állomástól és 15 percre a Gare du Midi-től. A városközpont közelében, mindössze 10-15 perc alatt villamossal vagy vonattal. Könnyen megközelíthető a turisztikai látványosságok, a közvetlen villamos vagy az Atomium, a mini Europe vagy a csodálatos park du Cinquantenaire ... Van egy nagy park (Josaphat Park) a futók mindössze 10 perc sétára. Egy bevásárlónegyed és kis éjszakai boltok mindössze 5 perc séta.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Van gogh youth hostel city centre

zárt az összes kényelmi, 5 percre az eu commission, 5 perc sétára a képregény múzeum, 10 percre a királyi palota stb stb

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Auberge des 3 Fontaines

A legzöldebb ifjúsági szálló Brüsszelben határolja be a Soignes erdőt és a városközpont 15 percre a metróval (plusz 10 perc séta vagy 3 perc busszal a metróállomástól).

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön