Ifjúsági Szállások: Bécs

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Bécs-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Bécs-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Bécs-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Bécs-ban.

Üdvözlünk Bécsben!

Mit látsz, amikor kitekintesz a szobád ablakán? Nagy az esély, hogy egy palotát! Valóban, mintha minden bécsi utcasarkon lenne egy. Bécs valaha Európa kulturális központja volt a Habsburgok alatt. Mint Ausztria fővárosa, sok épitészeti kincssel dicsekedhet, melyeket az utóbbi századok számtalan újdonsággal tetéztek meg, mint az art nouveau klasszikusa és az elegáns kávéházak. A hátizsákos túrázók értékelik a könnyen járható belvárost, a legújabb kisérleti művészeti alkotásokkal és az elektronikus zenével, és – természetesen – a sok olcsó szállóval. Még ha nincs is egy ifjúsági szálló minden utcasarkon, attól még nagy a választék. Válassz egyet, ahonnan felfedezheted a hires Innere Stadt-ot (a belvárost) a hatalmas Szent István székesegyházzal, vagy egyet a Duna és a Duna Csatorna közt fekvő elegáns Leopoldvárosban. Európa mai napig egyik legelevenebb városa, Bécs egyszerre ünnepli a kulturális múltját és fogadja be az élvonalbeli jelent. Itt hatékony kulturális keverékre talál minden kiváncsi szállóvendég!

Fedezd Fel A Város Ligeteit

Bécsben semmit se csinálnak félig. A ligetei olyan díszesek és kellemesek mint amit csak kívánni lehet. Lépj ki a szállóból és fedezz fel közüllük néhányat. Látogasd meg a Volksgartent ha rózsákra vágysz, a Stadtparkot ha emlékműkre vagy kiváncsi, és a Burggartent ha lenyűgöző art nouveau üvegházat szeretnél látni.

Látogasd Meg A Halottakat

A bécsi sírok majdnemolyan pompásak mint a kastélyok. Obeliszkek, szobrok és mauzóleumok díszítik a Central és Szent Marx temetőket, ahol a város híres zeneszerzői- és költőinek sírhelyét is megtalálod.

Fedezz Fel Élvonalbeli Művészetet!

Bécs legtöbb múzeuma gyorsabban űríti ki a bankszámládat, mint ahogy kitudnád mondani: ,,kunsthistoriches’’. Tehát, mint hátizsákos turista, jobban teszed, ha a MUSA-t, az elegáns modern művészeti galériát látogatod meg, mert az teljesen ingyenes. Tekintsd meg a többi múzeum weboldalát hogy megtudd, melyik napon olcsóbbak a belépőjegyek.

Cím: Felderstraße 6-8, 1010 Vienna

Hofburg Kastély

Több, mint egy egyszerű vár, a Hofburg Kastély egy csodálatos épületeggyüttes ahol a császári lakások, múseumok, egy könyvtár, egy koncertterem és még egy fedett lovarda is található.

Cím: Michaelerkuppel, 1010 Vienna

Kunsthistoriches Múzeum

A múzeum a Hofburg hatalmas területén fekszik, otthont adva a császári műgyülyteménynek; itt található a világon a legtöbb Bruegel festmény. Minden sarokaban egy mestermű vár a látogatókra!

Cím: Maria-Theresien-Platz, 1010 Vienna

Schönbrunn Palota

Nincs messze a várostól és valószinű nagy less a tömeg, de a Habsburgok nyári rezidenciája oly különleges, hogy lehetetlen kihagyni.

Cím: Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Vienna

Szent István Székesegyház

Ha már bejelentkeztél a szállásodon, erre vess irányt hogy jól el tudj igazodni. Bécs jól ismert székesegyháza pontosan a város közepén található. A második világháború alatt tönkrement, de rövid hét év alatt újraépítették. Ettől még csodálatosabb lett Európa egyik leg figyelemre méltóbb imaháza.

Cím: Stephansplatz 3, 1010 Vienna

KunstHaus Wien

Ha a császári Ausztria gasdagsága kezd egy kicsit túl soknak tűnni, tekintsd inkább meg a Friedensreich Hundertwasser idiosynkratikus galériájának hullámzó vonalait és merész színeit. Ez a modernebb művészeti megnyilvánulások kedvelőinek gyülekezőhelye. Számithatsz arra, hogy itt találkozol hátizsákos turista társaiddal.

Cím: Untere Weißgerberstraße 13, 1030 Vienna

Innere Stadt (I. Kerület)

Úgy is ismert, mint a Híres Negyed. Nagyságok bővelkednek a város történelmi központjában, ahol a sétautcák székesegyházak, operaházak és – természetesen! – paloták között vezetik a turistákat. Akár az egész turistaútadat eltöltheted ebben az egyetlen kerületben!

Döbling (XIX. Kerület)

Szökj meg a város központból észak nyugatra, a szőlőskertes Döblingi dombok felé, ahol az idillikus falusi utcákon a heuringek, a borozók sorakoznak. Válaszd a csendesebb Nussdorfot inkáb mint a turistával teli Grinzinget. Ez egy varázslatos lehetőség, hogy a kollégiumi életet egy időre magad mögött hagyd.

Landstrasse (III. Kerület)

Bécs III. kerülete gazdagságát tekintve versenyezni próbál a szomszédos Innere Stadttal, hiszen hasonlóan tele van imponáns épületekkel. Itt találod a Belvedere és a Schwarzenberg kasélyokat, valamint a békés Stadtparkot. Innen nyugatra, Favoritenben vannak jó, olcsó szállások.

Császári Bál (Újévkor)

Bécsben, a keringő városában, több száz bált tartanak évente. Gyüjtsd a pénzedet, öltsd magadra a smokingodat vagy a báliruhádat és ünnepeld Szilveszter éjszakáját a legklasszabb módon!

Cím: Hofburg Palace, Michaelerkuppel, 1010 Vienna

Cinema Under the Stars (Mozi A Csillagos Ég Alatt, júniusban)

Ezt az ingyen film fesztivált júniusban, a Karlsplatzon tartják a szabab ég alatt. Osztrák és hollywoodi filmeket vetítenek egy különleges helyszínen, a drámai Szent Károly Templom elött.

Cím: Karlsplatz, Vienna

Bécsi Városi Maraton (Márciusban)

Nem mindenki álma egy 26 mérföldes futás, de Bécs a világ egyik legszebb helye, ahol épp ezt lehet tenni. Valószinű ezért is ennyire népszerű ez a verseny. Még ha nem is veszel részt a versenyen, a hangulat fantasztikus!

Cím: Heldenplatz, 1010 Wien, Austria

Life Ball (Május)

A városban tartott Life Ball teljesen más módon hivalkodó és – valljuk be! – egy kicsit jobban kíméli a hátizsákos túrázók pénztárcáját. Ez a hires emberekkel teli AIDS jótékonysági rendezvény májusban arra törekszik, hogy áttörjön minden tabún, miközben a résztvevők komolyan bevetik magukat a bulizásba. Biztos legyél benne, hogy jó színes legyen az öltözéked!

Cím: Wien Rathaus, Friedrich-Schmidt-Platz 1, 1010 Vienna

Bécsi Karácsonyi Vásár (December)

A hideg idő ellenére, Karácsony a legjobb időszak arra, hogy egy bécsi szállóba ellátogass. Fahéj és forralt bor illat tölti meg a várost, amíg az alkalmat ünneplő piacokat állitanak fel a tereken. Ezeket a Schönbrunn és Belvedere Kastélyoknál, a Karlsplatzban, a Spittelbergben és sok más helyen megtalálhatod.

Bécsi Fesztivál (Május - Június)

Egy kulturában ennyire gazdag városban csak elvárható, hogy a tánc, dráma és zene évenkénti fesztiválja káprázatos extravaganza legyen. Májustól júniusig tart és a megnyitó esemény egy ingyenes szabadtéri concert a Schönbrunn Kastélyban.

Cím: Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Vienna

Bécsi Jazz Fesztivál

Bécsben nem csak Strausst és Mozartot kedvelik! Júniusban két héten keresztül a város a jazz ütemét veri; a műfaj legnagyob sztárjai lépnek szinpadra a város leg-látványosabb helyszínein.

Donauinselfest

Ezt az ingyenes szabadtéri fesztivált a Duna menti szigeten rendezik, ahova három millió látogató jön el minden júniusban – és nem ok nélkül! Van ott zene mindenkinek, és a légkör kifejezetten szikrázik. Foglald le jóval előre a helyedet, mert a szállók ilyenkor hamar megtellnek.

Cím: Donauinsel, Austria

Naschmarkt Piac

A népszerű Naschmarkt 120 piaci bódéja több, mint egy mérföldre nyúlik a Wien folyó mentén. Ezen a népszerű piacon a világ minden tájáról találsz ételeket. Olyan nagy a választék, az alkudozók és a injenc hátizsákos utazók is egyaránt megtalálják, amit keresnek.

Cím: Naschmarkt 1060 Vienna, Austria

Kerület:Wieden

Café Eiles

Egy Bécsi látogatás nem lehet igazi anélkül, hogy egyik legendás kávéházát meg ne látogasd. A Café Central óriási és tele van túristákkal; a Café Sacherben a legfinomabb a sachertorte, de a Café Eiles az egyik legjobb hely egy késői reggelire.

Cím: Josefstädter Straße 2, 1080 Vienna

Kerület:Josefstadt

Pickwicks

Körülbelül annyira osztrák mint a kis zöld manók és a Guinness – vagyis, nem nagyon! – de ez az ír söröző hihetetlenül olcsó ételt és sört kínál a nemzetközi, hátizsákosok iránt barátságos tömegnek. A valódi bája a könyvtári légkör, sok kölcsönözhető könyvvel: olvashatsz, amíg sörözöl!

Honlap: http://www.pickwicks.at/

Cím: Marc-Aurel-Strasse 10-12, 1010 Vienna

Telefon: 01 5330182

Tunnel

A diákok nagyon kedvelik ezt az éttermet, hiszen meg lehet itt ebédelni €6 alatt – egy osztrák-ázsiai fúziót ajánlanak – et nincs is messze az orvosi egyetemtől. Az étterem közelében található néhány olcsó szállás a Josefstadtban (Józsefváros). Az alagsorban lévő eladó teremben helyi muzsikusok koncertjeit élvezheted.

Kerület:Josefstadt

Telefon: 01 9904400

Der Wiener Deewan

Ez a hely minden elvárásnak eleget tesz: közel van az Alsergrundi et a Rossaui szállásokhoz, és ennél olcsobbat nem fogsz találni, hiszen az étlap minden választékáért annyit fizetsz, amennyit te akarsz. A pakisztán büfé ugyan nem ajánlja a legnagyobb választékot, de finom és laktató.

Honlap: http://deewan.at/

Cím: Liechtensteinstraße 10, 1090 Vienna

Kerület:Rossau

Telefon: 01 9251185

Fotók: http://deewan.at/

Grelle Forelle

Mégha mindenkit is szívesen várnak is, a Grelle Forelle korlátozott nyitvatartása, a fényképezés tilalma és a fura mód, ahogyan egyáltalán odatalálhatunk (kövesd a <>< hal jeleket), kizárólagosan exkluzív jelleget ad ennek a sokszínű etnikai underground zene klubnak.

Honlap: www.grelleforelle.com

Cím: Spittelauer Lände 12, 1090 Vienna

Fotók: https://www.facebook.com/GrelleForelle

Flex

Minden este más fajta zenét harsognak a Flex világritmust eresztő hangfalai, egymást váltják a nagynevű zenekarok. Nincs kétség: a világ minden részéről tódulnak be ajtaján a zeneszeretők!

Honlap: www.flex.at

Cím: Augartenbrücke 1, 1010 Vienna

Kerület:Leopoldstadt

A Loft

Mivel három különféle légkört (dobogó tánc zenét, kisebb koncerteket kínáló kávézót és egy kifinomult bár helyíséget) kínál, a város egyik legjobb helye fiatalok számára. Biztos lehetsz benne, hogy ott más hátizsákosokkal is összefutsz.

Honlap: http://www.theloft.at/

Cím: Lerchenfelder Gürtel 37, 1160 Vienna

Kerület:Josefstadt

Telefon: 01 9477619

Fluc

Ha a szállásbeli csoportod komoly esti szórakozásra vágyik, ez a kijelölt hely. A vastag beton falak mögött a Fluc tekintélyes látogató lemezlovasai feltekerhetik a hangerőt amilyen magasra csak akarják a hosszú éjszakába nyúló kemény buliknak zavartalan élvezéséhez. Ezt boldogan meg is teszik!

Honlap: www.fluc.at

Cím: Praterstern 5, 1020 Vienna

Kerület:Leopoldstadt

Zum Gschupftn Ferdl

Ez a bár elhozza a hagyományos borozókat a modern világba – vagy legalább is a nyolcvanas évekbe! Itt retro zene keveredik minőségi borokkal. Ez a bécsi hagyományos ivásnak egy frissítő változata.

Cím: Windmühlgasse 20, 1060 Vienna

Kerület:Mariahilf

Telefon: 01 966 30 66

Meinl am Graben

Két emelet telis-tele bécsi finomságokkal. Ha a szállásodon van konyha és kedved van próbálni valami osztrák tálat, vagy ha egy megennivaló emléket szeretnél venni, ide menj el. Sokmindent meg is kostolhatsz a kávézóban.

Honlap: http://www.meinlamgraben.at/Home

Cím: Graben 19, 1010 Vienna

Telefon: 01 5323334

Időutazás Antik Piac - Ekazent Hietzing

Lépj ki a szállásról és merülj el ebben a kincsleletben tele ritka műalkotásokkal, ahol mindent megvehetsz, régi képeslapoktól kezdve régi reklámplakátokig. A piac minden vasárnap nyitva van és felváltva hol a Ringstrassen Galerien, hol az Ekazent Hietzing helszíneken található.

Honlap: www.zeitrei.se

Cím: Hietzinger Hauptstraße 22, 1130 Vienna

Kerület:Hietzing

Időutazás Antik Piac - Ringstrassen Galerien

Lépj ki a szállásról és merülj el ebben a kincsleletben tele ritka műalkotásokkal, ahol mindent megvehetsz, régi képeslapoktól kezdve régi reklámplakátokig. A piac minden vasárnap nyitva van és felváltva hol a Ringstrassen Galerien, hol az Ekazent Hietzing helszíneken található.

Honlap: www.zeitrei.se

Cím: Kärntner Ring 3-7, 1010 Vienna

Lomography Embassy Shop

Tudtad-e hogy a lomógráfia – egy az egyszerű fénképezésen alapuló mozgalom, ami egy olcsó orosz fényképezőgépre épült – Ausztriában született? Szerelkezz fel rengeteg készlettel és kellékekkel a mozgalom e legfontosabb boltjában, és válogass osztrák művészek és tervezők műveiből.

Honlap: http://www.lomographyembassyvienna.com/

Cím: Kettenbrückengasse 20, 1040 Vienna

Telefon: 01 890 93 60

Vegyél Egy Vienna Card-ot

A kártyával az utazás ingyenes az összes tömegközlekedési ezközön és kedvező áron lehet látogatni a legtöbb galériát, múzeumot és épületet; alapvetően szükségletes mindenkinek aki sok mindent szeretne látni kevés idő alatt. 48 òrára €18.90 az ára, vagy 72 órára €21.90.

Honlap: www.wien.info

Jól Tervezd Meg A Látogatást

Bécsnek a díszes városháza, a Rathaus, ingyen idegenvezetést ajánl minden hétfő, szerda és péntek délután egy órakor. Így legjobb meglátogatni a város egyik leg-szemet-gyönyörködtetőbb épületét!

Talpra Fel!

Sorba kell értük állni, de a Bécsi Állami Operaház állóhelyi jegyei aznap akár €3-ért is kaphatók. Igen, elfárad majd a lábad, viszont már mindenki elött kezdheted az állva ünneplést.

Repülőterek

A Bécsi Nemzetközi Repülőtér hatékonyan köti össze a vàrost Austria többi részéhez és számos Európai várossal. A közvetlen vasútvonal a Wien-Mitte közonti pályaudvarra 16 perc alatt eljuttat a városközponti szállásokig. Ezen kívül van rendszeres busz járat is, amellyet a Vienna AirportLines és a Eurolines üzemeltet.

Vasút

Két fő nemzetközi pályaudvar van Bécsben: a Westbanhof-ról Europa északi és nyugati részére, valamint Ausztria többi része felé indulnak vonatok, a Südbanhof-ról pedig Olaszországot, dél Austriát és Kelet-Európát lehet elérni.

Busz

Bécsre folyamatosan érkeznek és onnan indulnak buszok, csatlakoztatva a várost egész Ausztriával és Európa többi részével. A túrázók, akik busszal ékeznek, a Vienna International Busterminalra, vagyis a VIB-re (Bécsi nemzetközi állomás) érkeznek, csupán 10 percre a városközponttól. A VIB az Erdberg metró állomás (U3-as vonal) mellett található.

Közlekedés

Bécs kiterjedt és hatékony közlekedési rendszerrel büszkélkedhet, hiszen van villamos, busz és metró. Jegyet (ára €2.20 és érvényes egy irányba bármelyik járműre) bármelyik földalatti állomáson lehet váltani, valamint doháhnyboltban vagy a járműveken is (az utóbbin 10 centtel drágább). A jegyet érvényesíteni kell az állomásokban található jegykezelő ezközzel, ezek megtalálhatók a buszon vagy a villamoson is.

Nyelvek: német, de sokan angolul is beszélnek.

Valuta: euró

Feszültség: 220V

Időzóna: CET (UTC+1)

Hívókódok: +43 Ausztria, 1 Bécs

Posta: Fleischmarkt 19, +43 810 010100

Korház: Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Währinger Gürtel 18-20, 1090 Bécs +43 1 404000

Turista információ: Albertinaplatz/Maysedergasse, 1010 Bécs, +43 1 24555

Tipikus nyitvatartás: reggel 9-től este 7-ig

Segélyhívó számok: tűz 122, rendőrség 133, mentőszolgálat 144

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Vienna Travel Masters Hostel

Our Hostel is located just a 15-minute walk from the Schönbrunn Gardens, Schönbrunn Palace and Vienna's famous zoo.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Wien Hauptbahnhof Hostel

The A&O Wien Hauptbahnhof is located just 100 meters from the new central station where parts of the operation run since the summer of 2012 and will be fully operational in 2015. With this perfect connection the historic city centre with its numerous sights can be reached by foot in just a few minutes. The central location of the hostel and hotel is ideal for those arriving by car or train.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Wien Stadthalle Hostel

The A&O Wien is located just 900 meters or one underground station from the Westbahnhof train station. The historic city centre, with its numerous sights, is easy to reach due to the excellent connections. With its central location, the A&O is ideal for those traveling by car or with the train.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Travel Homes

You can take a tram or bus direct to Belvedere Palace or to central Vienna.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Hotel Vienna Central Station

Mi található a bevásárló mérföldet Favoritenstraße nem messze a városközponttól. Akkor éri el a Stephansdom, a Hotel Sacher és a Staatsoper az U-Bahn mindössze 10 perc alatt, és a Schönbrunni kastély 15 perc alatt. Az U-Bahn állomás Keplerplatz az U1-es...Mi található a bevásárló mérföldet Favoritenstraße nem messze a városközponttól. Akkor éri el a Stephansdom, a Hotel Sacher és a Staatsoper az U-Bahn mindössze 10 perc alatt, és a Schönbrunni kastély 15 perc alatt. Az U-Bahn állomás Keplerplatz az U1-es...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Wombat’s CITY Hostels Vienna – the NASCHMARKT

A központi elhelyezkedésű, közvetlenül a bécsi Naschmarkt, vombat nyitotta meg kapuit a harmadik bécsi szálló március 1. 2011. Nem számít, hogy hol szeretne barangolni Bécs, ez az egész csak pár percre Wombats City Hostel Vienna The Naschmarkt. A központ nem...A központi elhelyezkedésű, közvetlenül a bécsi Naschmarkt, vombat nyitotta meg kapuit a harmadik bécsi szálló március 1. 2011. Nem számít, hogy hol szeretne barangolni Bécs, ez az egész csak pár percre Wombats City Hostel Vienna The Naschmarkt. A központ nem...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - wombat’s CITY Hostels Vienna – the LOUNGE

A mi hostel kényelem, a stílus és költségvetési együtt jár! Ez a legjobb Blace felfedezni Bécs. Legyen bár látogatása viszlek vissza az időben a boltozat-hangulat a stílus A harmadik ember! Ez Wombats City Hostel - a nappaliban található, közvetlenül a...A mi hostel kényelem, a stílus és költségvetési együtt jár! Ez a legjobb Blace felfedezni Bécs. Legyen bár látogatása viszlek vissza az időben a boltozat-hangulat a stílus A harmadik ember! Ez Wombats City Hostel - a nappaliban található, közvetlenül a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Margareten Hostel

Üdvözöljük az új hátizsákos hostel Bécs - Margareten Hostel! Jelenleg 2 ágyas privát, 4-6 és 8 ágyas hálótermek. Van két lapos TV-k, DVD-lejátszó, otthoni szórakoztató rendszer, háztáji a smokers. First minden van 24 órás portaszolgálat a Margateren Hostel Vienna. Margareten...Üdvözöljük az új hátizsákos hostel Bécs - Margareten Hostel! Jelenleg 2 ágyas privát, 4-6 és 8 ágyas hálótermek. Van két lapos TV-k, DVD-lejátszó, otthoni szórakoztató rendszer, háztáji a smokers. First minden van 24 órás portaszolgálat a Margateren Hostel Vienna. Margareten...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - a and t Holiday Hostel

Az újonnan megnyílt a & t Holiday Hostel egyik legmodernebb ifjúsági szálló Bécs egy fantasztikus helyen található, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, gyors hozzáférést biztosít a város történelmi helyek. Szent István-székesegyház, például mindössze csupán 11 perc távolságra a...Az újonnan megnyílt a & t Holiday Hostel egyik legmodernebb ifjúsági szálló Bécs egy fantasztikus helyen található, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, gyors hozzáférést biztosít a város történelmi helyek. Szent István-székesegyház, például mindössze csupán 11 perc távolságra a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Westend City Hostel

Mi biztosan az első választás mindazok számára, akik a szálló Bécs, közel a városközpont és egy egyszerű érkezéskor. Kínálunk zuhanyzó és toalett + ingyenes wifi + nem curfew. We található közvetlenül a Westbahnhof kereszteződésében két metróvonal (U3, U6), amely elviszi...Mi biztosan az első választás mindazok számára, akik a szálló Bécs, közel a városközpont és egy egyszerű érkezéskor. Kínálunk zuhanyzó és toalett + ingyenes wifi + nem curfew. We található közvetlenül a Westbahnhof kereszteződésében két metróvonal (U3, U6), amely elviszi...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Hütteldorf

Szállónk nagyon kedvező helyen található, közel az U4 Hütteldorf metróállomáshoz, metróval 20 percre a központtól és 5 percre a híres „U4“ klubtól. Mi vagyunk a legközelebb a Schönbrunn palotához. 60 (2-8 ágyas) világos, barátságos és nagyon tiszta szobánk van, amelyekben...Szállónk nagyon kedvező helyen található, közel az U4 Hütteldorf metróállomáshoz, metróval 20 percre a központtól és 5 percre a híres „U4“ klubtól. Mi vagyunk a legközelebb a Schönbrunn palotához. 60 (2-8 ágyas) világos, barátságos és nagyon tiszta szobánk van, amelyekben...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Palace Hostel - Schlossherberge

Palota Szálló, más néven Schlossherberge talán a legjobb helyen, Bécs, és határozottan a legszebb helyen! Hé, kínálunk szobák lélegzetelállító kilátás, mégis van a város központjában, mindössze 20 perc alatt. A Palace Hostel - Schlossherberge található, egy csendes, zöld helyen, egy...Palota Szálló, más néven Schlossherberge talán a legjobb helyen, Bécs, és határozottan a legszebb helyen! Hé, kínálunk szobák lélegzetelállító kilátás, mégis van a város központjában, mindössze 20 perc alatt. A Palace Hostel - Schlossherberge található, egy csendes, zöld helyen, egy...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Wien Downtown Franz

A MEININGER Hotel Bécs Downtown Franz található élénk Leopoldstadt, Bécs második kerületében, a Duna-csatorna és a Duna. Itt, az egykori zsidó negyed és a város egyik legnépszerűbb területek találhat bőséges zöldterületek és a Karmeliter Market számos standokon, kávézók és éttermek...A MEININGER Hotel Bécs Downtown Franz található élénk Leopoldstadt, Bécs második kerületében, a Duna-csatorna és a Duna. Itt, az egykori zsidó negyed és a város egyik legnépszerűbb területek találhat bőséges zöldterületek és a Karmeliter Market számos standokon, kávézók és éttermek...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - HappyHostel Vienna

HappyHostel Bécsben: élvezni az otthonos és családias légkört! The szobák (részben emeletes ággyal, melyek mindegyike közös fürdőszoba, WC és konyha) az HappyHostel található a főépületben Kurzgasse, a Aegidigasse és Bürgerspitalgasse. The kedvelt bevásárló utca Mariahilfer Straße csak egy rövid sétával...HappyHostel Bécsben: élvezni az otthonos és családias légkört! The szobák (részben emeletes ággyal, melyek mindegyike közös fürdőszoba, WC és konyha) az HappyHostel található a főépületben Kurzgasse, a Aegidigasse és Bürgerspitalgasse. The kedvelt bevásárló utca Mariahilfer Straße csak egy rövid sétával...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - MEININGER Wien Downtown Sissi

A MEININGER Hotel Bécs Downtown Sissi található Leopoldstadt, Bécs második kerületében, közel a Karmeliter Market, a hagyományos gyümölcs-és zöldségpiac, ahol megtalálható a bécsi élet virágzó: ez egy találkozóhely a művészek és a színes keveréke ember. Rengeteg kis kávézók, éttermek és...A MEININGER Hotel Bécs Downtown Sissi található Leopoldstadt, Bécs második kerületében, közel a Karmeliter Market, a hagyományos gyümölcs-és zöldségpiac, ahol megtalálható a bécsi élet virágzó: ez egy találkozóhely a művészek és a színes keveréke ember. Rengeteg kis kávézók, éttermek és...

Apartman Hostelek és Ifjúsági Szállások - Appartements Ferchergasse

Üdvözöljük a Appartements Ferchergasse! Mi egy családi vállalkozás, és kínál kényelmes szolgáltatásokat nyújtó apartman Bécs, néhány még egy saját terasz, egy központi, location. All apartmannal teljesen felszerelt és berendezett megnyerően. Ők kínál minden kényelmét, hogy tartózkodása a lehető legkellemesebb legyen....Üdvözöljük a Appartements Ferchergasse! Mi egy családi vállalkozás, és kínál kényelmes szolgáltatásokat nyújtó apartman Bécs, néhány még egy saját terasz, egy központi, location. All apartmannal teljesen felszerelt és berendezett megnyerően. Ők kínál minden kényelmét, hogy tartózkodása a lehető legkellemesebb legyen....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Westbahnhof Hostel One

Westbahnhof Hostel One is located next to Vienna’s main shopping street Mariahilfer Strasse and right around the corner from Westbahnhof. We have free & fast Wi-Fi in all rooms. All rooms are equipped with comfy beds (no bunk beds!), private...Westbahnhof Hostel One is located next to Vienna’s main shopping street Mariahilfer Strasse and right around the corner from Westbahnhof. We have free & fast Wi-Fi in all rooms. All rooms are equipped with comfy beds (no bunk beds!), private...

Apartman Hostelek és Ifjúsági Szállások - Tibet Guest House

About us Nice Rooftop apartment in the historical center -excellent area - gorgeous room - good atmosphere - private room - fully equipped with tv and free wifi. Access to kitchen with free tea and coffee, washer, good restaurants near...About us Nice Rooftop apartment in the historical center -excellent area - gorgeous room - good atmosphere - private room - fully equipped with tv and free wifi. Access to kitchen with free tea and coffee, washer, good restaurants near...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön