Lakosztályok Buenos Aires

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Buenos Aires-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Buenos Aires-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Buenos Aires-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Buenos Aires-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Selina Palermo

Selina is in the hip neighborhood of Palermo. Travelers and locals mingle in the trendy bars, restaurants, clubs and green spaces of this district. Here, you’ll feel right at home among the parks and plazas of Buenos Aires.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Urban 011 Hostel

Hostelünk 3 háztömbnyire fekszik a Buenos Aires obeliszkiktól. 3 háztömbnyire a 9. de Julio sugárúttól, a világ legszélesebb útjától. 2 háztömbnyire az Av. Corrientes, az úgynevezett utca, amely soha nem alszik, mert számos mozi, színház és könyvesbolt, sok közülük nyitva hajnalig. Csak egy saroknyira a floridai sétálóutcától, a fő sétálóutcától és a vásárlási rajongók kényelmétől. 12 háztömbnyire Puerto Madero városától, Buenos Aires legújabb és exkluzív területétől.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Suites Florida

A Hostel Suites Florida a belváros szívében található, a Florida utcán, a város leglátogatottabb sétálóutcáján.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - America Del Sur Hostel Buenos Aires

A San Telmo szomszédságában található szálloda meghívja Önt, hogy felfedezze Buenos Aires városának gazdag történelmét. A gyarmati stílusú bárjai, éttermei és a tangótermek felkutatása építészetét szórakoztató, egyedülálló élmény lesz.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön