Ifjúsági Szállások: London

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres London-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat London-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható London-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz London-ban.

Üdvözlünk Londonban!

Amikor azt mondják neked, hogy London a falvak városa, nem viccből mondják. Ez szó szerint igaz! A város London városbeli eredeti szivéből terjedt kifelé és elnyelte a kisebb településeket anélkül, hogy jellemükön változtatott volna valamit. Az eredmény? A valaha messzire fekvő szomszédságok mint északra a Stoke Newington vagy délra Brixton manapság már London kulturális mozaikjának szerves részei. Ez azt jelenti, hogy London óriási terjeszkedésű, de rengeteg olcsó központi szállásával könnyű felfedezni. Lépj ki az ajtón, töltsd föl az Oyster kártyádat, és már készen is állsz: látogasd meg a London Eye-t, élvezz egy hajótúrát a Temze folyón, vagy menekülj a nyüzsgés elől Hampstead Heathbe. Vagy szállj meg a belvárosban és merülj el a Soho és a West End környék éjszakai életében. Akár egyedül utazol, akár csoporttal fedezed fel, imádni fogod ezt az eklektikus Brit nagyvárost!

The Line (A Vonal)

Lépj ki a szállásodról és nyújtóztasd a lábadat! Sétálj az O2-től az Erzsébet Királynő Olimpiai Parkig és élvezd útközben a sok látnivaló szobrot. A három mérföldes (4.8 km-es) út mentén találsz Damien Hirsttől, Martin Creedtől és Eduardo Paolozzitől is műveket. Minden évben újabb alkotásokat raknak ki.

Honlap: http://the-line.org/

British Múzeum

Fedezz fel régi civilizációkat, élj újra történelmi eseményeket és élvezd a műtárgyak hatalmas gyüjteményét, aminek a British Múzeum a kurátora. Ez a világ egyik legrégibb múzeuma és a fiókjai több millió tárgyat tartalmaznak. Ha a centrumba van a szállásod, a Holborn vagy a Russel Tér környékén, a múzeum szinte a küszöbödön található…

Honlap: http://www.britishmuseum.org/

Hackney-i Barkácsoló Piac

Hackney kerület gyorsan a város kreatív központjává válik és a piac, amit két havonta tartanak meg, bemutatja neked az újonc tehetségek műveit. Hamarosan február 14.-én és április 10.-én tartják meg.

Honlap: http://www.hackneyfleamarket.com/artmarket/

Big Ben

Ezt a tornyosuló, jól ismert órát meg kell nézni, amúgy is közel van sok olcsó Westminsteri szálláshoz. Ami még ennél is jobb, része a Westminsteri Palotának, ahol a Parlament házait találod. Így egyszerre két látnivalót is kihúzhatsz a listádról! Ez aztán a jó vásár!

Honlap: http://www.parliament.uk/bigben

Cím: Houses of Parliament, Westminster, London SW1 0AA

Kerület:Westminster Város

Tower Bridge

Már létezik szebb és magasabb híd is, azonban Tower Bridge csak egy van. A hátizsákos túrázók és a turisták mind özönlenek hozzá abban a reményben, hogy látják felemelkedni. Ez valóban csúcs, de a kiállítás és az üveg sétány 42 méterrel a Temze folyó fölött még annál is jobb! És sokkal megbízhatóbb…

Honlap: http://www.towerbridge.org.uk/

Cím: Tower Bridge, London, UK

Kerület:Southwark Kerület

Telefon: 020 7403 3761

London Eye (London Szeme)

Ha épp bejelentkeztél a szállásodra és meg szeretnéd tekinteni a várost madártávlatból, ide menj! A Shard talán magasabb, de a Szem a gyönyörű folyóparton áll. Foglald le előre a jegyedet az interneten. Így nem kell sorbaállni és ráadásul kapsz 10%-os kedvezményt.

Honlap: https://www.londoneye.com/

Cím: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB

Kerület:Waterloo

Telefon: 0870 990 8883

Szent Pál-székesegyház

Ne hagyd ki a Szent Pál-székesegyház templomtornyainak, Sir Christopher Wren mesterművének látogatását. Mássz fel a kupolába, hogy élvezd tetejéről a városra nyíló hihetetlen kilátást. . A belépő díj ebbe a híres látványosságba £18-ba kerül felnőtteknek (£16-ba diákoknak).

Honlap: https://www.stpauls.co.uk/

Cím: St. Paul's Churchyard, London EC4M 8AD, United Kingdom

Kerület:City of London

Telefon: 020 7246 8350

Nelson Oszlopa

Add meg a tiszteletet egy angol hősnek azzal, hogy meglátogatod Nelson Oszlopát a Trafalgar Téren (a nemzeti galéria is ott található). Az öreg Horatio ott áll egy 56 méter magas oszlop tetején, körülötte óriási bronz oroszlánokkal

Honlap: http://www.visitlondon.com/things-to-do/place/283774-trafalgar-square

Cím: Trafalgar Square, London WC2N 5DU

Kerület:West End Westminister

Stoke Newington

Sörözők, kisboltok látogatására és korabeli használt ruhák böngészése céljából ez az északi környék művész és kreatív lakósokat vonz, így a hátizsákos turisták is tökéletesen megtalálják a helyüket. Nem jár erremetró, de a Liverpool utcáról vonattal könnyen idejuthatsz, vagy ideis buszozhatsz.

Kerület:Stoke Newington

Second hand Művészi Pubok

Hyde Park

Néha szükséged van arra, hogy megszökj a városból. Londonban nem kell messzire menned. Hyde Park egy óriási zöld terület a város közepén, ahol megtalálod a Speaker’s Cornert (szónokok sarka), a Serpentine-tavat és a Pán Péter szobrot.

Kerület:Westminster Város

Parkok Béke és csend Központ

Camden Town

Ha zenére, piacokra és kültéri vásárlásra vágysz, keress szállást Camden Townban. Hagyd magad mögött a zsúfolt főutcát, hogy elérd a csatornától északra található történelmi piacokat. Camden piaci labirintusa eklektikus és élénk, és rengeteg kincset rejt.

Bolhapiac Koncertek Béke és csend

More London Free Fesztivál

2015-ben ez az esemény június 3.-tól szeptember 24.-g tarott. A fesztival élő előadásokat, zenei és szinházi előadásokat ajánl. Ezen kívül, van egy LCD képernyő, ami Wimbledont, a Tour de France-ot és a British Golf Open-t közvetíti. Ráadásúl, egy utcasarokra van a London Bridge-i szállásoktól.

Honlap: http://www.morelondon.com/more-london-free-festival-2015/

Cím: More London Riverside, London SE1 2RE

Kerület:Southwark Kerület

Sárkányhajó Fesztivál

Június végén, több, mint 40 csapat vív harcot a Londoni Regatta központban. Az eseményen harcművészeti és hagyományos kínai oroszlántánc bemutatók is vannak, és egy ételfesztivál is.

Honlap: http://www.lhkdbf.co.uk/

Cím: The London Regatta Centre 1012 Dockside Road, London E16 2QD

Kerület:Kerület Newham

Bickingham-palota Nyári Nyitvatartás

Ugorj be a Buckingham-palotába, az angol királynő londoni rezidenciájába, július 30 és szeptember 26.-a között. A palota minden nyáron kitárja ablakát és rengeteg a látnivaló, mint példáúl Rembrandt művei a királyi gyüjteményben.

Honlap: http://www.royalcollection.org.uk/visit/the-state-rooms-buckingham-palace

Cím: Buckingham Palace, London SW1A 1AA, UK

Kerület:Westminster Város

Camden Beach

Ki tudta? Londonnak még strandja is van. 900 négyzetméter, 150 tonna homok, és ez mind Camdenben van. Találsz ott nyugágyakat, strand kunyhókat, ping-pongot és szeszesitalt. Kostold meg jó étvággyal a rántott halat és a sült burgonyát, de ne reméld, hogy hullámlovaglásra alkalmasak lesznek a hullámok. Július közepétől augusztus végéig-ig nyitva van és… ingyenes!

Honlap: http://www.roundhouse.org.uk/whats-on/2015/camden-beach/camden-beach/

Cím: Roundhouse Chalk Farm Road, London NW1 8EH, United Kingdom

A Secret (Titkos) Cinema Bemutatja a Star Wars-t

2015 június 24.-től 27.-ig a hihetetlenül sikeres Secret Cinema vetítette a Star Wars-t némely titkos helyen. A résztvevők, akik korán lefoglalták a helyüket, nem csalódtak, hiszen úgy élték át a filmet, mint soha azelött.

Honlap: http://secretcinema.seetickets.com/tour/secret-cinema-presents-star-wars/list/1/100

British Summer Time (Britt Nyári Fesztivál)

Kapd el Taylor Swift, Blur, The Strokes és The Who koncertjét a Hyde Parkban – csak egy rövid séta a Knightsbridgei és Kensingtoni ifjúsági szállóktól. A fesztivált késő júniusban rendezik. Nem csak zenéről van szó; szinházi és komédia előadások is vannak.

Honlap: http://www.bst-hydepark.com/

Cím: Hyde Park London, United Kingdom

Kerület:Westminster Város

Calling Fesztivál

A rock rajongóinak a Celling Fesztiválon a helye. 2015-ben az előadók között volt Noel Gallagher, The Hives és Ryan Adams. A fesztivált kora júliusban rendezik a Clapham Commonban.

Honlap: http://www.callingfestival.co.uk/

Cím: Clapham Common Windmill Drive, London SW4 9DE, United Kingdom

Kerület:Clapham

Wireless Fesztivál

Vess irányt a Finsbury Park felé, hogy ne maradj le a változatos zenei előadásokról. A fesztivált kora júliusban rendezik. Remélhetsz tánc és hip hop előadásokat egyaránt. 2015-ben az előadók között volt Drake, David Guette, Kendrick Lanar és még Grandmaster Flash is.

Honlap: http://www.wirelessfestival.co.uk/

Cím: Finsbury Park, London N4, UK

Kerület:Finsbury

Baozi Inn

Forró és csípős a Baozi Innben az étel, amelyet az utcai kaják ihletnek. A Kínai negyedben található ez az egyedi kis kávézó ami szívesen fogadja a hátizsákos turistákat. Izletes ételekre számíthatsz, szóval hívj el egy barátodat. Igyatok is, csak £25-ba fog kerülni.

Honlap: http://baoziinnlondon.com/

Cím: 26 Newport Court London, WC2H 7JS

Kerület:West End Westminister

Telefon: 020 7287 6877

Berwicki Utcai Piac

Ha egy belvárosi szálláson tartózkodsz, ez a piac a Soho negyed közepén a természetes bevásárlási célpontod lesz, hiszen egy olcsó alternatívot nyújt az étteremben evés helyett. Föleg elvitelre épül a választék, az étel kitünő és legfeljebb £5 és £8 között fogsz fizetni egy személyre.

Honlap: http://www.berwickstreetlondon.co.uk/

Cím: Berwick Street, London W1F 0PH, United Kingdom

Kerület:West End Westminister

Battersea Pite Állomás

A Covent Garden Piacon találod (nem Batterseaben!) a Battersea Pie Stationt, ami elsajátította ennek a brit alapételnek a készítését. Ess neki egy finom húsnak vagy zöldségnek, ami egy finom tésztában van burkolva, küldj le egy italt, és hívj meg egy barátod is, mindezt csak £25-ért.

Honlap: http://www.batterseapiestation.co.uk/

Cím: 28 The Market, Lower Ground Floor, Covent Garden, London WC2E 8RA

Kerület:West End Westminister

Telefon: 020 7240 9566

The Lost Angel (Az Elveszett Angyal)

A legolcsóbb hely, ahol italhoz jutsz az Egyesült Királyságban általában egy Weatherspoonsban található. A Crosse Keys ehhez a lánchoz tartozik, egy átalakított bankban rendezték be. Érezd jól magad e tágas klubban, az óriási ovális bárjával.

Honlap: http://www.lostangel.co.uk/

Cím: 339 Battersea Park Rd, London, SW11 4LS

Kerület:Battersea

Telefon: 020 7652 6526

Cargo

Pénteken este 10 elött ingyenes a belépő, és a Cargo elhelyezése a Shoreditch vasútihíd alatt van annyira menő mint maga a klub. Lemezlovas estéket rendez és még egy remek étlapot is ajánl.

Honlap: http://www.cargo-london.com/

Cím: 83 Rivington Street, Shoreditch, London EC2A 3AY, United Kingdom

Kerület:Dél Hackney

Telefon: 020 7739 3440

XOYO

A XOYO egy kávébár Shoreditchben. Híres mint eklektikus szórakozóhely; a hátizsákos turisták tökéletesen megtalálják a helyüket a színes, barátságos tömegben. Jó pár híres név lépett már fel a klubban, mint Friendly Fires, Digitalism és Felix Da Housecat.

Honlap: http://www.xoyo.co.uk/

Cím: 32-37 Cowper Street, London EC2A 4AP, United Kingdom

Kerület:Dél Hackney

Telefon: 020 7608 2878

Crosse Keys

A legolcsóbb hely ahol italhoz jutsz az Egyesült Királyságban általában egy Weatherspoonsban található. A Crosse Keys ehhez a lánchoz tartozik, egy átalakított bankba rendezték be. Érezd jól magad e tágas klubban, az óriási ovális alakú bárral.

Honlap: http://www.jdwetherspoon.co.uk/home/pubs/the-crosse-keys

Cím: 9 Gracechurch St, London EC3V 0DR, UK

Kerület:City of London

Telefon: 020 7623 4824

Corsica Studios

Diák szórakozóhelyre találsz ebben a divatos bár- és klubban. Ha bírod a dubsteppet és a garázs zenét, akkor csípni fogod a Corsikát. Élénk, izgalmas és díjnyertes egy hely.

Honlap: http://www.corsicastudios.com/

Cím: 4/5 Elephant Road, London SE17 1LB, United Kingdom

Kerület:Southwark Kerület

Telefon: 020 7703 4760

Brick Lane-I Piac

A kifinomult hátizsákos túrázók remek tárgyakra találnak a csecsebecsék közt ezen a piacon. A rettenthetetlen alkuvadászok vasárnap menjenek ide. Ha mégsem találsz semmi kincsre, van a környéket néhány hatásos bár is.

Honlap: http://www.bricklanemarket.com/

Cím: 91 Brick Lane, London, E1 6QR

Kerület:Kerület Tower Hamlets

Blitz London

Tetszik az ötlet hogy London legnagyobb régiségboltjában vásárolhatsz? Gondoltuk! Ez a tágas hely Shoreditchben több ezer cikket tartalmaz, hihetetlen áron!

Honlap: http://www.blitzlondon.co.uk/

Cím: 55-59 Hanbury Street, London E1 5JP, United Kingdom

Kerület:Kerület Tower Hamlets

Portobello Road

Ez az 1800-as évek óta egy antik piac és a mai napig nagyon jól megy – sokszinűbb, mint valaha és egy köpésre van némelyik olcsó Bayswater-i és Notting Hill-i szállástól. Mindenfélét lehet kapni, ételektől régi ruhákig.

Honlap: http://www.portobelloroad.co.uk/

Cím: Portobello Road, London, W10 5TA

Kerület:Notting Hill

Oyster Card

Vegyél egyet mielött még megérkezel a városba és még koránkelőknek kijáró kedvezményeket is kaphatsz. Az Oyster kártyával utazhatsz Londonban, és spórolhatsz is ütközben! https://oyster.tfl.gov.uk

Tkts BoothTkts Booth (Jegypénztár)

A Leicester téren vehetsz olcsó jegyeket London néhány legünnepeltebb szinházi és zenei előadására. Ha nem vagy túlságosan válogatós, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy megismer néhány Londonra jellemző szórakozást. http://www.tkts.co.uk/

Santander Biciklik

A ,,Boris Bikes’’ név alatt is ismert, a londoni polgármester Boris Johnson után. Kölcsönözz egyet az ezer kerékpár közül, amit városszerte megtalálhatsz. Az árak csak £2-nál kezdődnek egy24-órás kölcsönzésre. Az első fél órát ingyen adják. https://www.tfl.gov.uk/modes/cycling/santander-cycles

Repülőterek:

Öt fontos repülőtér van Londonban. A Brit fővárosba Heathrowra, Stanstedre, Gatwickre, Lutonra vagy a London City repülőtérre érkezhetsz.

Az hogy a városközpontban lévő zállásodat megtaláld, könnyű, de szokás szerint egy kicsit több időbe kerül, ha takarékoskodni akarsz. Heathrowtól felugorhatsz a gyors – de drága – Heathrow Expressre, mely a Paddington Station pályaudvarra visz, vagy spórolhatsz egy rendes Picadilly Line vonattal. Gatwickből indul express és rendes vonat a London Victoria pályaudvarra, és Stanstedről a Stansted Express indul a Liverpool Street pályaudvar felé.

Vasút:

London tele van fővonalú pályaudvarokkal. Ezek:

  • Waterloo: London dél-nyugai része és a déli part felé
  • Paddington: nyugatra és a Heathrow repülőtér felé
  • King’s Cross: északra és a belország felé
  • St Pancras: északra és a belország, valamint a kontinens (Eurostar) felé
  • Euston: északra és Skóciába
  • Charing Cross: dél irányba
  • Victoria: délkeletre és a déli part, valamint a Gatwick repülőtér felé
  • London Bridge: dél irányba
  • Liverpool Street: keletre és a Stansted repülőtér felé

A városközpontot és sok londoni külvárost a londoni metró (,,the Tube’’) köti össze. Ennek 11 vonala  színkódólt és könnyü tájékozódni a rendszerben az ikonikus Tube Térképpel. Találhatsz egy zsebpéldányt a metró állomásokon.

Busz:

Aki busszal utazik, a városközpontban a Victoria Coach Stationre érkezik. Ide érkezik a legtöbb Londonba tartó autóbusz. Körülbelül 10 percre van gyalog a Victoria vonat végállomás (Victoria Line, külvárosi vasút szolgáltatás és helyi busz szolgáltatás).

Közlekedés:

A város közlekedési rendszere integrált. Ha egy napi vagy heti ,,Travelcard’’-dal (bérlettel) utazol, könyen átszálhatsz a metró, a busz és a helyi vasútra ugyanazzal a jeggyel. Kilenc utazási zóna létezik. Ügyelj arra hogy a jegyed érvényes legyen azokra a zónákra, ahova el szeretnél látogatni. A legegyszerűbb utazási mód az Oyster kártya. Bármelyik állomáson megvásárolható és kézpénzzel föltölthető, így bárhova utazhatsz a rendszerben fizess-ahogy-használsz alapon.

Csúcsidőn kívül is érdemes utazni, mivel a jegy akkor sokkal olcsóbb lehet. Kerékpárt is lehet kölcsönözni ha a saját időbeosztásod  szerint szeretnéd megtekinteni a várost..

Nyelvek: Angol

Valuta: font

Feszültség: 230V

Időzóna: Greenwich Mean Time Zone (UTC+00:00)

Hívókódok: +43 Egyesült Királyság, 020 London

Posta: 

Stratford posta iroda

26  - 28 The Broadway, Stratford  London

+0345 611 2970

Camden High Street posta iroda

112 – 114 Camden High Street, Camden Town London

+0345 722 3344

Belsize Park posta iroda

199 – 205 Belsize Park, London

+020 7431 9716

Kórház: 

Royal London Hospital

Whitechapel Road, Whitechapel, London

+020 7377 7000

University College Hospital

235 Euston Rd, London

+020 3456 7890

University College Hospital

235 Euston Rd., London

+020 3456 7890

Turista információ: 

St. Paul’s Churchyard, London

+020 7606 3030

17 – 19 Cockspur St

Trafalgar Square, London

+020 7389 5040

Tipikus nyitvatartás: 

A hagyományos vállalkozások reggel 9-től este 5:30-ig vannak nyitva. Viszont némelyik bolt, sok étterem és még több bár és klub sokkal késöbb is nyitva tart.

Segélyhívó számok: A sürgösségi segitségi ellátást a 999-es szám tárcsázásával lehet elérni.

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Phoenix Hostel London

We are 10 minutes walk from the famous Baker street (with Maddame Tussauds and Sherlock Holmes history), with Regents Park slightly further East. Paddington and Marylebone are within 10 minutes walk, with Hyde Park an easy stroll south.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Elephant & Castle

Stay at Safestay Hostel London Elephant & Castle and you’ll find Big Ben and the Houses of Parliament, the London Eye, Oxford Street and Leicester Square all less than 15-minutes away by tube. Tate Modern, the National Theatre, The Imperial War Museum, London Aquarium, London Dungeon, Shakespeare's Globe Theatre, the Kia Oval and the famous Ministry of Sound are all within 1.5 miles of the property.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Holland Park

Stay at Safestay Hostel London Holland Park and you’ll be close to The Natural History Museum, Kensington Olympia, Portobello Road, The Royal Albert Hall and Science Museum. What’s more this unrivalled Zone 1 location means all of central London’s most famous attractions are only a short tube journey away.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Ordnance

Located close to London and Europe's most popular Arena; the 02 Millennium Dome and Greenwich Mean Time, these are next door attractions, even before venturing beyond to central London. Other places of attraction are Buckingham Palace, Madame Tussaud's, Tower of London, London Eye and the London Zoo are just a short tube/bus or boat journey away.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Astor Queensway

Our hostel is located in Nothing Hill gate, a 10-minute walk to the famous Portobello Road and right on the door step of Hyde Park and Kensington Gardens, home to Prince William and Kate Middleton! A charming, safe and beautiful area to explore London from, Astor Queensway is a home away from home.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Clink78

Perfectly located to explore London’s rich past as well as its diverse multicultural present, Clink78, just ten minutes’ walk from Kings Cross Station, is the ultimate destination from which to discover all that London has to offer. To the North; you will find Camden Markets and Regent's Park Zoo, to the South; the world famous British Museum, St Paul's Cathedral and the Tate Modern, to the East; the trendy nightlife of Angel, Old Street and Farrington and to the West; the shops of Covent Garden

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Rest Up Hostel

We are located in close proximity ( walk-able distance) to the key London landmark sites, including the London Eye, the Tower of London, London Bridge, Big Ben, and easy access to transport links to Oxford Street, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Hyde Park, the Tate Gallery, Imperial War Museum and West End theaters.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Queen Elizabeth Pub and Hostel

700 metres from Chelsea FC , Stamford Bridge is 800 metres from Queen Elizabeth Hostel, while Battersea is 2.7 km from the property. London City Airport is 17 km away. 2k away from Earls Court and Kings Road. london Eye - 6km Tower of London - 9km

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Venture Hostel

Our hostel is located in New Cross, near Greenwich. A quiet place near the heart of London, one of the world's most. Venture Hostels is close to three main stations: Deptford Bridge on the DLR, Deptford station on the railway and New Cross station on the overground. It offers excellent transport links to central London and all the major attractions, like the Royal Greenwich observatory, Cutty Sark, the Emirates Air Line and the O2 Arena, a stage for the most exciting and famous concerts in Lond

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator London

The central location of Generator London in the heart of the capital is genuinely hard to beat. We’re literally a stone’s throw from King’s Cross and St Pancras International train stations, as well as Russell Square tube station on the Piccadilly Line, making it a breeze to get around and explore the city’s sights and sounds.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Saint James Backpackers Hostel

Zone 1 central London location. Very safe neighbourhood. 5 minute walk to Earls Court Tube/Metro Station (Piccadilly Line and District Line). Lots of bus routes. Short walk to Holland Park , Kensington Gardens, Hyde Park and Kensington High Street. Food shop and launderette both 30 seconds walk away

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - SoHostel

SoHostel is on Dean Street, linking Soho with Oxford Street. Most of the main tourist sights of London are walkable but if you’re feeling lazy, Tottenham Court Road tube station is less than five minutes’ walk away with Oxford Circus not much further. We’re also surrounded by bus routes if you want to see the city from one of our world-famous double deckers.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, Camden

Camden is London’s hub for alternative and creative culture. We are just minutes away from the Camden Markets, Regent’s Park, the Camden Locks and Primrose Hill.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, Greenwich

The best part is, the DLR and Greenwich station are right on our doorstep, where you can catch a tube into central London in under 20 minutes. Brilliant connections to the rest of the city. After a day of sightseeing, head back to the hostel bar Belushi’s (a student favourite) and party with other travellers late in the night with a comfy bed upstairs waiting. Sounds great to us.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, Hammersmith

Right across the road is the London Underground which links us to the best sites and tourist attractions such as Westminster (just a 20 minute tube ride away),

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, Liverpool Street

We’re moments away from the famous Shoreditch, London’s gritty centre for progressives and urban art lovers, as well as a bustling Brick Lane and Old Spitalfields Market - the place to go for all your vinyl, vintage and international street food! Not only that, but our St Christopher’s Inn Liverpool Street is just a stone’s throw from the city’s exclusive terrace views – from Heron Tower to the mammoth Gherkin, this part of town offers every cocktail recipe imaginable!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, London Bridge

Located in central London we’re only a short walk from the London Eye, Tower Bridge and the London Dungeon. The London Bridge tube station and Borough Markets, one of the best and most extensive food markets in London are right on our doorstep. You can also take a stroll along The River Thames and beyond to take in St Paul’s Cathedral, Tate Modern Gallery, OXO Tower, Gabriel’s Wharf, the British Film Institute, the Southbank Centre, the London Eye and the Houses of Parliament.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel St Christopher's Inns: The Village, London Bridge

Located in the heart of the city, we’re only a short walk from the London Eye, Tower Bridge and London’s biggest food market, Borough Market. With the hostel being 2 minutes walk from TWO tube stations, getting around the city doesn’t get much easier.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel St Christopher's Inns: The Oasis, London Bridge

Tower of London is 1.1 km -, while Tower Bridge is 1.2 km away. London City Airport is 10 km from our hostel. Southwark is a great choice for travellers interested in city walks, monuments and culture.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inns, Shepherd's Bush

We're opposite Europe's biggest shopping mall, a direct London Underground connection to Oxford Street and a short stroll from Notting Hill's Portobello Road Market.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel PubLove @ The Crown

Located in the district of south-west London, The Crown is situated on the lively Lavender Street in Battersea. As well as an extensive bus network nearby, which connects the area with much of south and central London, The Crown has three tube stations and two railway stations walkable distances away.