Ifjúsági Szállások: London

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres London-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat London-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható London-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz London-ban.

Üdvözlünk Londonban!

Amikor azt mondják neked, hogy London a falvak városa, nem viccből mondják. Ez szó szerint igaz! A város London városbeli eredeti szivéből terjedt kifelé és elnyelte a kisebb településeket anélkül, hogy jellemükön változtatott volna valamit. Az eredmény? A valaha messzire fekvő szomszédságok mint északra a Stoke Newington vagy délra Brixton manapság már London kulturális mozaikjának szerves részei. Ez azt jelenti, hogy London óriási terjeszkedésű, de rengeteg olcsó központi szállásával könnyű felfedezni. Lépj ki az ajtón, töltsd föl az Oyster kártyádat, és már készen is állsz: látogasd meg a London Eye-t, élvezz egy hajótúrát a Temze folyón, vagy menekülj a nyüzsgés elől Hampstead Heathbe. Vagy szállj meg a belvárosban és merülj el a Soho és a West End környék éjszakai életében. Akár egyedül utazol, akár csoporttal fedezed fel, imádni fogod ezt az eklektikus Brit nagyvárost!

The Line (A Vonal)

Lépj ki a szállásodról és nyújtóztasd a lábadat! Sétálj az O2-től az Erzsébet Királynő Olimpiai Parkig és élvezd útközben a sok látnivaló szobrot. A három mérföldes (4.8 km-es) út mentén találsz Damien Hirsttől, Martin Creedtől és Eduardo Paolozzitől is műveket. Minden évben újabb alkotásokat raknak ki.

Honlap: http://the-line.org/

British Múzeum

Fedezz fel régi civilizációkat, élj újra történelmi eseményeket és élvezd a műtárgyak hatalmas gyüjteményét, aminek a British Múzeum a kurátora. Ez a világ egyik legrégibb múzeuma és a fiókjai több millió tárgyat tartalmaznak. Ha a centrumba van a szállásod, a Holborn vagy a Russel Tér környékén, a múzeum szinte a küszöbödön található…

Honlap: http://www.britishmuseum.org/

Hackney-i Barkácsoló Piac

Hackney kerület gyorsan a város kreatív központjává válik és a piac, amit két havonta tartanak meg, bemutatja neked az újonc tehetségek műveit. Hamarosan február 14.-én és április 10.-én tartják meg.

Honlap: http://www.hackneyfleamarket.com/artmarket/

Big Ben

Ezt a tornyosuló, jól ismert órát meg kell nézni, amúgy is közel van sok olcsó Westminsteri szálláshoz. Ami még ennél is jobb, része a Westminsteri Palotának, ahol a Parlament házait találod. Így egyszerre két látnivalót is kihúzhatsz a listádról! Ez aztán a jó vásár!

Honlap: http://www.parliament.uk/bigben

Cím: Houses of Parliament, Westminster, London SW1 0AA

Kerület:Westminster Város

Tower Bridge

Már létezik szebb és magasabb híd is, azonban Tower Bridge csak egy van. A hátizsákos túrázók és a turisták mind özönlenek hozzá abban a reményben, hogy látják felemelkedni. Ez valóban csúcs, de a kiállítás és az üveg sétány 42 méterrel a Temze folyó fölött még annál is jobb! És sokkal megbízhatóbb…

Honlap: http://www.towerbridge.org.uk/

Cím: Tower Bridge, London, UK

Kerület:Southwark Kerület

Telefon: 020 7403 3761

London Eye (London Szeme)

Ha épp bejelentkeztél a szállásodra és meg szeretnéd tekinteni a várost madártávlatból, ide menj! A Shard talán magasabb, de a Szem a gyönyörű folyóparton áll. Foglald le előre a jegyedet az interneten. Így nem kell sorbaállni és ráadásul kapsz 10%-os kedvezményt.

Honlap: https://www.londoneye.com/

Cím: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB

Kerület:Waterloo

Telefon: 0870 990 8883

Szent Pál-székesegyház

Ne hagyd ki a Szent Pál-székesegyház templomtornyainak, Sir Christopher Wren mesterművének látogatását. Mássz fel a kupolába, hogy élvezd tetejéről a városra nyíló hihetetlen kilátást. . A belépő díj ebbe a híres látványosságba £18-ba kerül felnőtteknek (£16-ba diákoknak).

Honlap: https://www.stpauls.co.uk/

Cím: St. Paul's Churchyard, London EC4M 8AD, United Kingdom

Kerület:City of London

Telefon: 020 7246 8350

Nelson Oszlopa

Add meg a tiszteletet egy angol hősnek azzal, hogy meglátogatod Nelson Oszlopát a Trafalgar Téren (a nemzeti galéria is ott található). Az öreg Horatio ott áll egy 56 méter magas oszlop tetején, körülötte óriási bronz oroszlánokkal

Honlap: http://www.visitlondon.com/things-to-do/place/283774-trafalgar-square

Cím: Trafalgar Square, London WC2N 5DU

Kerület:West End Westminister

Stoke Newington

Sörözők, kisboltok látogatására és korabeli használt ruhák böngészése céljából ez az északi környék művész és kreatív lakósokat vonz, így a hátizsákos turisták is tökéletesen megtalálják a helyüket. Nem jár erremetró, de a Liverpool utcáról vonattal könnyen idejuthatsz, vagy ideis buszozhatsz.

Kerület:Stoke Newington

Second hand Művészi Pubok

Hyde Park

Néha szükséged van arra, hogy megszökj a városból. Londonban nem kell messzire menned. Hyde Park egy óriási zöld terület a város közepén, ahol megtalálod a Speaker’s Cornert (szónokok sarka), a Serpentine-tavat és a Pán Péter szobrot.

Kerület:Westminster Város

Parkok Béke és csend Központ

Camden Town

Ha zenére, piacokra és kültéri vásárlásra vágysz, keress szállást Camden Townban. Hagyd magad mögött a zsúfolt főutcát, hogy elérd a csatornától északra található történelmi piacokat. Camden piaci labirintusa eklektikus és élénk, és rengeteg kincset rejt.

Bolhapiac Koncertek Béke és csend

More London Free Fesztivál

2015-ben ez az esemény június 3.-tól szeptember 24.-g tarott. A fesztival élő előadásokat, zenei és szinházi előadásokat ajánl. Ezen kívül, van egy LCD képernyő, ami Wimbledont, a Tour de France-ot és a British Golf Open-t közvetíti. Ráadásúl, egy utcasarokra van a London Bridge-i szállásoktól.

Honlap: http://www.morelondon.com/more-london-free-festival-2015/

Cím: More London Riverside, London SE1 2RE

Kerület:Southwark Kerület

Sárkányhajó Fesztivál

Június végén, több, mint 40 csapat vív harcot a Londoni Regatta központban. Az eseményen harcművészeti és hagyományos kínai oroszlántánc bemutatók is vannak, és egy ételfesztivál is.

Honlap: http://www.lhkdbf.co.uk/

Cím: The London Regatta Centre 1012 Dockside Road, London E16 2QD

Kerület:Kerület Newham

Bickingham-palota Nyári Nyitvatartás

Ugorj be a Buckingham-palotába, az angol királynő londoni rezidenciájába, július 30 és szeptember 26.-a között. A palota minden nyáron kitárja ablakát és rengeteg a látnivaló, mint példáúl Rembrandt művei a királyi gyüjteményben.

Honlap: http://www.royalcollection.org.uk/visit/the-state-rooms-buckingham-palace

Cím: Buckingham Palace, London SW1A 1AA, UK

Kerület:Westminster Város

Camden Beach

Ki tudta? Londonnak még strandja is van. 900 négyzetméter, 150 tonna homok, és ez mind Camdenben van. Találsz ott nyugágyakat, strand kunyhókat, ping-pongot és szeszesitalt. Kostold meg jó étvággyal a rántott halat és a sült burgonyát, de ne reméld, hogy hullámlovaglásra alkalmasak lesznek a hullámok. Július közepétől augusztus végéig-ig nyitva van és… ingyenes!

Honlap: http://www.roundhouse.org.uk/whats-on/2015/camden-beach/camden-beach/

Cím: Roundhouse Chalk Farm Road, London NW1 8EH, United Kingdom

A Secret (Titkos) Cinema Bemutatja a Star Wars-t

2015 június 24.-től 27.-ig a hihetetlenül sikeres Secret Cinema vetítette a Star Wars-t némely titkos helyen. A résztvevők, akik korán lefoglalták a helyüket, nem csalódtak, hiszen úgy élték át a filmet, mint soha azelött.

Honlap: http://secretcinema.seetickets.com/tour/secret-cinema-presents-star-wars/list/1/100

British Summer Time (Britt Nyári Fesztivál)

Kapd el Taylor Swift, Blur, The Strokes és The Who koncertjét a Hyde Parkban – csak egy rövid séta a Knightsbridgei és Kensingtoni ifjúsági szállóktól. A fesztivált késő júniusban rendezik. Nem csak zenéről van szó; szinházi és komédia előadások is vannak.

Honlap: http://www.bst-hydepark.com/

Cím: Hyde Park London, United Kingdom

Kerület:Westminster Város

Calling Fesztivál

A rock rajongóinak a Celling Fesztiválon a helye. 2015-ben az előadók között volt Noel Gallagher, The Hives és Ryan Adams. A fesztivált kora júliusban rendezik a Clapham Commonban.

Honlap: http://www.callingfestival.co.uk/

Cím: Clapham Common Windmill Drive, London SW4 9DE, United Kingdom

Kerület:Clapham

Wireless Fesztivál

Vess irányt a Finsbury Park felé, hogy ne maradj le a változatos zenei előadásokról. A fesztivált kora júliusban rendezik. Remélhetsz tánc és hip hop előadásokat egyaránt. 2015-ben az előadók között volt Drake, David Guette, Kendrick Lanar és még Grandmaster Flash is.

Honlap: http://www.wirelessfestival.co.uk/

Cím: Finsbury Park, London N4, UK

Kerület:Finsbury

Baozi Inn

Forró és csípős a Baozi Innben az étel, amelyet az utcai kaják ihletnek. A Kínai negyedben található ez az egyedi kis kávézó ami szívesen fogadja a hátizsákos turistákat. Izletes ételekre számíthatsz, szóval hívj el egy barátodat. Igyatok is, csak £25-ba fog kerülni.

Honlap: http://baoziinnlondon.com/

Cím: 26 Newport Court London, WC2H 7JS

Kerület:West End Westminister

Telefon: 020 7287 6877

Berwicki Utcai Piac

Ha egy belvárosi szálláson tartózkodsz, ez a piac a Soho negyed közepén a természetes bevásárlási célpontod lesz, hiszen egy olcsó alternatívot nyújt az étteremben evés helyett. Föleg elvitelre épül a választék, az étel kitünő és legfeljebb £5 és £8 között fogsz fizetni egy személyre.

Honlap: http://www.berwickstreetlondon.co.uk/

Cím: Berwick Street, London W1F 0PH, United Kingdom

Kerület:West End Westminister

Battersea Pite Állomás

A Covent Garden Piacon találod (nem Batterseaben!) a Battersea Pie Stationt, ami elsajátította ennek a brit alapételnek a készítését. Ess neki egy finom húsnak vagy zöldségnek, ami egy finom tésztában van burkolva, küldj le egy italt, és hívj meg egy barátod is, mindezt csak £25-ért.

Honlap: http://www.batterseapiestation.co.uk/

Cím: 28 The Market, Lower Ground Floor, Covent Garden, London WC2E 8RA

Kerület:West End Westminister

Telefon: 020 7240 9566

The Lost Angel (Az Elveszett Angyal)

A legolcsóbb hely, ahol italhoz jutsz az Egyesült Királyságban általában egy Weatherspoonsban található. A Crosse Keys ehhez a lánchoz tartozik, egy átalakított bankban rendezték be. Érezd jól magad e tágas klubban, az óriási ovális bárjával.

Honlap: http://www.lostangel.co.uk/

Cím: 339 Battersea Park Rd, London, SW11 4LS

Kerület:Battersea

Telefon: 020 7652 6526

Cargo

Pénteken este 10 elött ingyenes a belépő, és a Cargo elhelyezése a Shoreditch vasútihíd alatt van annyira menő mint maga a klub. Lemezlovas estéket rendez és még egy remek étlapot is ajánl.

Honlap: http://www.cargo-london.com/

Cím: 83 Rivington Street, Shoreditch, London EC2A 3AY, United Kingdom

Kerület:Dél Hackney

Telefon: 020 7739 3440

XOYO

A XOYO egy kávébár Shoreditchben. Híres mint eklektikus szórakozóhely; a hátizsákos turisták tökéletesen megtalálják a helyüket a színes, barátságos tömegben. Jó pár híres név lépett már fel a klubban, mint Friendly Fires, Digitalism és Felix Da Housecat.

Honlap: http://www.xoyo.co.uk/

Cím: 32-37 Cowper Street, London EC2A 4AP, United Kingdom

Kerület:Dél Hackney

Telefon: 020 7608 2878

Crosse Keys

A legolcsóbb hely ahol italhoz jutsz az Egyesült Királyságban általában egy Weatherspoonsban található. A Crosse Keys ehhez a lánchoz tartozik, egy átalakított bankba rendezték be. Érezd jól magad e tágas klubban, az óriási ovális alakú bárral.

Honlap: http://www.jdwetherspoon.co.uk/home/pubs/the-crosse-keys

Cím: 9 Gracechurch St, London EC3V 0DR, UK

Kerület:City of London

Telefon: 020 7623 4824

Corsica Studios

Diák szórakozóhelyre találsz ebben a divatos bár- és klubban. Ha bírod a dubsteppet és a garázs zenét, akkor csípni fogod a Corsikát. Élénk, izgalmas és díjnyertes egy hely.

Honlap: http://www.corsicastudios.com/

Cím: 4/5 Elephant Road, London SE17 1LB, United Kingdom

Kerület:Southwark Kerület

Telefon: 020 7703 4760

Brick Lane-I Piac

A kifinomult hátizsákos túrázók remek tárgyakra találnak a csecsebecsék közt ezen a piacon. A rettenthetetlen alkuvadászok vasárnap menjenek ide. Ha mégsem találsz semmi kincsre, van a környéket néhány hatásos bár is.

Honlap: http://www.bricklanemarket.com/

Cím: 91 Brick Lane, London, E1 6QR

Kerület:Kerület Tower Hamlets

Blitz London

Tetszik az ötlet hogy London legnagyobb régiségboltjában vásárolhatsz? Gondoltuk! Ez a tágas hely Shoreditchben több ezer cikket tartalmaz, hihetetlen áron!

Honlap: http://www.blitzlondon.co.uk/

Cím: 55-59 Hanbury Street, London E1 5JP, United Kingdom

Kerület:Kerület Tower Hamlets

Portobello Road

Ez az 1800-as évek óta egy antik piac és a mai napig nagyon jól megy – sokszinűbb, mint valaha és egy köpésre van némelyik olcsó Bayswater-i és Notting Hill-i szállástól. Mindenfélét lehet kapni, ételektől régi ruhákig.

Honlap: http://www.portobelloroad.co.uk/

Cím: Portobello Road, London, W10 5TA

Kerület:Notting Hill

Oyster Card

Vegyél egyet mielött még megérkezel a városba és még koránkelőknek kijáró kedvezményeket is kaphatsz. Az Oyster kártyával utazhatsz Londonban, és spórolhatsz is ütközben! https://oyster.tfl.gov.uk

Tkts BoothTkts Booth (Jegypénztár)

A Leicester téren vehetsz olcsó jegyeket London néhány legünnepeltebb szinházi és zenei előadására. Ha nem vagy túlságosan válogatós, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy megismer néhány Londonra jellemző szórakozást. http://www.tkts.co.uk/

Santander Biciklik

A ,,Boris Bikes’’ név alatt is ismert, a londoni polgármester Boris Johnson után. Kölcsönözz egyet az ezer kerékpár közül, amit városszerte megtalálhatsz. Az árak csak £2-nál kezdődnek egy24-órás kölcsönzésre. Az első fél órát ingyen adják. https://www.tfl.gov.uk/modes/cycling/santander-cycles

Repülőterek:

Öt fontos repülőtér van Londonban. A Brit fővárosba Heathrowra, Stanstedre, Gatwickre, Lutonra vagy a London City repülőtérre érkezhetsz.

Az hogy a városközpontban lévő zállásodat megtaláld, könnyű, de szokás szerint egy kicsit több időbe kerül, ha takarékoskodni akarsz. Heathrowtól felugorhatsz a gyors – de drága – Heathrow Expressre, mely a Paddington Station pályaudvarra visz, vagy spórolhatsz egy rendes Picadilly Line vonattal. Gatwickből indul express és rendes vonat a London Victoria pályaudvarra, és Stanstedről a Stansted Express indul a Liverpool Street pályaudvar felé.

Vasút:

London tele van fővonalú pályaudvarokkal. Ezek:

  • Waterloo: London dél-nyugai része és a déli part felé
  • Paddington: nyugatra és a Heathrow repülőtér felé
  • King’s Cross: északra és a belország felé
  • St Pancras: északra és a belország, valamint a kontinens (Eurostar) felé
  • Euston: északra és Skóciába
  • Charing Cross: dél irányba
  • Victoria: délkeletre és a déli part, valamint a Gatwick repülőtér felé
  • London Bridge: dél irányba
  • Liverpool Street: keletre és a Stansted repülőtér felé

A városközpontot és sok londoni külvárost a londoni metró (,,the Tube’’) köti össze. Ennek 11 vonala  színkódólt és könnyü tájékozódni a rendszerben az ikonikus Tube Térképpel. Találhatsz egy zsebpéldányt a metró állomásokon.

Busz:

Aki busszal utazik, a városközpontban a Victoria Coach Stationre érkezik. Ide érkezik a legtöbb Londonba tartó autóbusz. Körülbelül 10 percre van gyalog a Victoria vonat végállomás (Victoria Line, külvárosi vasút szolgáltatás és helyi busz szolgáltatás).

Közlekedés:

A város közlekedési rendszere integrált. Ha egy napi vagy heti ,,Travelcard’’-dal (bérlettel) utazol, könyen átszálhatsz a metró, a busz és a helyi vasútra ugyanazzal a jeggyel. Kilenc utazási zóna létezik. Ügyelj arra hogy a jegyed érvényes legyen azokra a zónákra, ahova el szeretnél látogatni. A legegyszerűbb utazási mód az Oyster kártya. Bármelyik állomáson megvásárolható és kézpénzzel föltölthető, így bárhova utazhatsz a rendszerben fizess-ahogy-használsz alapon.

Csúcsidőn kívül is érdemes utazni, mivel a jegy akkor sokkal olcsóbb lehet. Kerékpárt is lehet kölcsönözni ha a saját időbeosztásod  szerint szeretnéd megtekinteni a várost..

Nyelvek: Angol

Valuta: font

Feszültség: 230V

Időzóna: Greenwich Mean Time Zone (UTC+00:00)

Hívókódok: +43 Egyesült Királyság, 020 London

Posta: 

Stratford posta iroda

26  - 28 The Broadway, Stratford  London

+0345 611 2970

Camden High Street posta iroda

112 – 114 Camden High Street, Camden Town London

+0345 722 3344

Belsize Park posta iroda

199 – 205 Belsize Park, London

+020 7431 9716

Kórház: 

Royal London Hospital

Whitechapel Road, Whitechapel, London

+020 7377 7000

University College Hospital

235 Euston Rd, London

+020 3456 7890

University College Hospital

235 Euston Rd., London

+020 3456 7890

Turista információ: 

St. Paul’s Churchyard, London

+020 7606 3030

17 – 19 Cockspur St

Trafalgar Square, London

+020 7389 5040

Tipikus nyitvatartás: 

A hagyományos vállalkozások reggel 9-től este 5:30-ig vannak nyitva. Viszont némelyik bolt, sok étterem és még több bár és klub sokkal késöbb is nyitva tart.

Segélyhívó számok: A sürgösségi segitségi ellátást a 999-es szám tárcsázásával lehet elérni.

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - PubLove @ The Steam Engine

The place to stay in London! The Steam Engine is a hop, skip and jump away from London’s main attractions. Head towards the river to see London in all its glory. Walk between Big Ben, the London Eye, museums and more – and don't forget to get that perfect selfie! #PubLove

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - PubLove @ The Green Man

Located in central London, The Green Man in Paddington is only a 5 minutes walk to Paddington Station and on the doorstep of Edgware Road Station, with trains taking you to all local attractions and famous sites throughout London.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - PubLove @ The Exmouth Arms

Living life like a London local. The Exmouth Arms, located 5 minutes away from Euston Station and Euston Square Station gives you the opportunity to mingle with London locals.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - PubLove @ The White Ferry

With Victoria station and Victoria Coach Station just a 5-minute walk away and piles of things to see and do from The Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace and Victoria Palace Theatre all walkable distance away, you’ll get to discover the streets of London.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel PubLove @ The Crown

Located in the district of south-west London, The Crown is situated on the lively Lavender Street in Battersea. As well as an extensive bus network nearby, which connects the area with much of south and central London, The Crown has three tube stations and two railway stations walkable distances away.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inns: The Oasis, London Bridge

Tower of London is 1.1 km -, while Tower Bridge is 1.2 km away. London City Airport is 10 km from our hostel. Southwark is a great choice for travellers interested in city walks, monuments and culture.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inns, Shepherd's Bush

We're opposite Europe's biggest shopping mall, a direct London Underground connection to Oxford Street and a short stroll from Notting Hill's Portobello Road Market.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Astor Hyde Park

Located in the most beautiful and charming neighbourhood in London, Astor Hyde Park is one minute from Hyde Park and surrounded by some of London’s greatest museums including the Natural History Museum, Victoria & Albert and Science Museum. The hostel is a short walk from London’s best transport connections, including direct trains to Heathrow Airport and all of London’s attractions. If this weren’t enough the iconic pubs, excellent shopping, amazing restaurants and occasional celebrity sighting

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Astor Victoria

With Victoria Station and Buckingham Palace a few minutes’ walk away, it is hard to beat to this location! Amazing 24-hour transport links to attractions, parties, airports, coaches (to the rest of the UK/Europe), and almost anywhere! Astor Victoria is the dream place for a base in London. The excellent local markets, restaurants, pubs, vintage stores, coffee shops and galleries, all within a 15-minute walk of Big Ben, will make you feel like a true Londoner! This, combined with staff whom love

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel One Camden

Located in Camden one of London's most popular areas. Whether you're a rocker, cool kid, metalhead, hippy, vintage queen or muso, you'll find something to delight you in this fun part of North London.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Wombat’s CITY Hostel - London

Only minutes away from sights such as the Tower Bridge, the Tower of London and the City Hall, it's an easy walk from the buzzing nightlife of Shoreditch and next to Wilton's Music Hall; the location is just awesome for young travellers.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel One Notting Hill

We are a stones throw away from many major tourist attractions, such as Portobello Market, Hyde Park & Kensington Palace! Hyde Park is 2.4 km from Hostel One Notting Hill. London City Airport is 20 km from the property. Kensington and Chelsea is a great choice for travellers interested in architecture, monuments,shopping and entertainment.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - New Cross Inn Hostel

We are in South East London, 1 minute walk from New Cross Gate and New Cross overground train stations. Our location is very convenient if you’re visiting London to attend a concert or event at the O2 Arena. We’re located in New Cross, an area with an eclectic population that makes arts and music thrive. The area is covered with local pubs, cafes and restaurants for all tastes. With great transportation connections, we’re less than minutes walk from New Cross Gate and New Cross overground.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - London Waterloo Hostel

The London Waterloo Hostel, one of London's best loved and best located hostels. Our team are on hand to ensure every traveler has a uniquely memorable stay and a fantastic London experience. We offer a great location in Lambeth ,Zone 1, only 15 minutes walk to Big Ben and Westminster Abbey. There is a bicycle docking station around the corner and a 24-hour bus stop at the end of the road. Lambeth North Tube station is only a five-minute walk from the hostel.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Astor Museum

With the British Museum literally on its doorstep, it is impossible to beat this hostel’s location! Located in the very heart of Central London you are a short walk from iconic attractions like Piccadilly Circus, Trafalgar Square and Covent Garden. It doesn’t matter if you are shopping down the legendary Oxford Street, watching a play in Leicester Square’s world famous theatre district, having dinner in China Town, drinks in Soho, or partying in the West End you are always a short walk home to

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Smart Camden Inn

Less than 500 meters from Camden Market, the Smart Camden Inn Hostel is located in Camden’s pubs and clubs district. Camden Town Underground Station is a 5-minute walk away and provides direct access to London city center. The Jewish Museum, Regents Park and central London are all within 15 minutes’ walk. London Zoo is less than a 20-minute walk from the Smart Camden Inn hostel

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, London Bridge

Located in central London we’re only a short walk from the London Eye, Tower Bridge and the London Dungeon. The London Bridge tube station and Borough Markets, one of the best and most extensive food markets in London are right on our doorstep. You can also take a stroll along The River Thames and beyond to take in St Paul’s Cathedral, Tate Modern Gallery, OXO Tower, Gabriel’s Wharf, the British Film Institute, the Southbank Centre, the London Eye and the Houses of Parliament.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inns: The Village, London Bridge

Located in the heart of the city, we’re only a short walk from the London Eye, Tower Bridge and London’s biggest food market, Borough Market. With the hostel being 2 minutes walk from TWO tube stations, getting around the city doesn’t get much easier.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Queen Elizabeth Pub Hostel

700 méterre a Chelsea FC-től, a Stamford Bridge 800 méterre található a Queen Elizabeth Hostel épületétől, míg Battersea 2,7 km-re található a szállodát