Ifjúsági Szállások: London

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres London-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat London-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható London-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz London-ban.

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Clink78

A londoni gazdag múlt és a sokszínű multikulturális ajándék felfedezéséhez tökéletes helyszínt kínáló Clink78, mindössze tíz percnyi sétára a Kings Cross állomástól, a végső rendeltetési hely, ahonnan felfedezheti London összes kínálatát. Északra; megtalálja a Camden Markets és a Regent's Park Zoo, a déli; a világhírű brit múzeum, a Szent Pál-katedrális és a Kelet-Tate Modern; az Angel, az Old Street és a Farrington és a Nyugat divatos éjszakai életét; a Covent Garden üzleteiben

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Queen Elizabeth Pub Hostel

700 méterre a Chelsea FC-től, a Stamford Bridge 800 méterre található a Queen Elizabeth Hostel épületétől, míg Battersea 2,7 km-re található a szállodától. London City repülőtér 17 km-re található. 2 km-re az Earls Court és a Kings Road. london Eye - 6km London-torony - 9km

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Astor Queensway

A hostel Nothing hill kapujánál található, 10 perces sétára a híres Portobello úttól, közvetlenül a Hyde Park és a Kensington Gardens ajtó lépcsőjén, William és Kate Middleton otthonában! Az Astor Queensway egy bájos, biztonságos és gyönyörű terület London felfedezéséhez.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Ordnance

London és Európa legnépszerűbb arénája közelében található; a 02 Millennium Dome és a Greenwich Mean Time, ezek a szomszédos látnivalók, még mielőtt a londoni központba indulnának. Egyéb látványosságok a Buckingham-palota, a Madame Tussaud's, a londoni torony, a London Eye és a londoni állatkert, csak egy rövid csomó / busz- vagy hajóút.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Elephant & Castle

Szálljon meg a Safestay Hostel London Elephant & Castle épületében, ahol a Big Ben és a Houses of Parliament, a London Eye, az Oxford Street és a Leicester Square kevesebb, mint 15 perc alatt elérhető. A Tate Modern, a Nemzeti Színház, a Császári Háború Múzeum, a londoni Aquarium, a London Dungeon, a Shakespeare Globe Theatre, a Kia Oval és a híres Sound Ministry mind mindössze 1,5 km-re található a szállodától.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Holland Park

Szálljon meg a Safestay Hostel London Holland Parkban, és közel lesz a Természettudományi Múzeum, a Kensington Olympia, a Portobello út, a Royal Albert Hall és a Tudományos Múzeum. Mi több, ez az egyedülálló Zone 1 helyszínnek köszönhetően London központjának leghíresebb látnivalói mindössze egy rövid útra fekszenek.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Phoenix Hostel London

10 percnyi sétára van a híres Baker utca (Maddame Tussauds és Sherlock Holmes történelme), a Regents Park kicsit Keleten. Paddington és Marylebone 10 perces sétával elérhető, a Hyde Park pedig könnyen megközelíthető délre.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön