Ifjúsági Szállások: Brighton

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Brighton-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Brighton-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Brighton-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Brighton-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Kings Arms

We are situated in Kemp Town, an area traditionally known as Brighton's gay area, However, this really means that on our doorstep we have many of the top bars and clubs in the city. There is live music venues only a couple of minutes away as well as large clubs which are open until late. Sea Life Aquarium is just a 3-minute walk Brighton railway station is only 1 km away Brighton Pier, Komedia, Victoria Gardens, i360 Observation Tower are all 1 km away Gatwick Airport - 38 km away

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Smart Sea View Brighton Hostel

A helyszín Hove-ban található, a közelben egy nagyon szép étterem, a Marokkó, amely rendelkezik az egyik legjobb fagylalttal, 3 bár kevesebb, mint 200 méteres sugarú körzetben, egy Londis engedéllyel rendelkező üzlet is található a közelben.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Smart Brighton Beach

Helyünk csak egyike azoknak a kevés plusz pontoknak, amelyek egyedülállóvá teszik számunkra. A híres West Street-en található vendégeink közvetlen kilátást élvezhetnek a tengerre és percek alatt eljuthatnak a legtöbben szórakoztató éjszakai életre. Továbbá a Pier 5 percnyi sétára van tőlünk, és ne felejtsük el a csodálatos éttermeket és bárokat szó szerint a szomszédban!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel The Grapevine Seafront

Visitors are within easy reach of Brighton's various attractions and are sure to find a huge range of places to visit to cater for all tastes and needs.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Kipps Backpacker Brighton

Kb. 10 percre van a vasútállomástól. Menj ki az állomásról és sétálj végig a Queens Road-on, az Church Street turné balra, és menj le, amíg meg nem látod a Kipps Brighton-t az utca végén, szemben a Royal Pavilionnal.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön