Lakosztályok Brighton

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Brighton-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Brighton-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Brighton-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Brighton-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel The Grapevine Seafront

Visitors are within easy reach of Brighton's various attractions and are sure to find a huge range of places to visit to cater for all tastes and needs.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Smart Sea View Brighton Hostel

A helyszín Hove-ban található, a közelben egy nagyon szép étterem, a Marokkó, amely rendelkezik az egyik legjobb fagylalttal, 3 bár kevesebb, mint 200 méteres sugarú körzetben, egy Londis engedéllyel rendelkező üzlet is található a közelben.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Smart Brighton Beach

Helyünk csak egyike azoknak a kevés plusz pontoknak, amelyek egyedülállóvá teszik számunkra. A híres West Street-en található vendégeink közvetlen kilátást élvezhetnek a tengerre és percek alatt eljuthatnak a legtöbben szórakoztató éjszakai életre. Továbbá a Pier 5 percnyi sétára van tőlünk, és ne felejtsük el a csodálatos éttermeket és bárokat szó szerint a szomszédban!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Kipps Backpacker Brighton

Kb. 10 percre van a vasútállomástól. Menj ki az állomásról és sétálj végig a Queens Road-on, az Church Street turné balra, és menj le, amíg meg nem látod a Kipps Brighton-t az utca végén, szemben a Royal Pavilionnal.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön