Hotelek Jereván

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Jereván-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Jereván-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Jereván-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Jereván-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mango Hostel

Located within 300 m of Armenian Opera and Ballet Theater and 901 m of Republic Square, Mango Hospitality provides rooms in Yerevan. Around 1.1 mi from Blue Mosque, the property is also 901 m away from History Museum of Armenia

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - ArtEast Hostel

Located just 1 km from the city center, in Yerevan, 1.1 km from the Armenian Opera and Ballet Theatre. Republic Square and Yerevan State University are near by, 15-minute walk from History Museum of Armenia and 1.4 km from Yerevan Cascade.Saint Gregory the Illuminator Cathedral is 1.5 km The hostel is in a very quiet location which will allow you to have the most relaxed and quality time.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Friendship Hostel & Tours

A "Barátság" Hostel tökéletes azok számára is, akik olyan kulturális és történelmi központban szeretne maradni, mint az Örmény Nemzeti Történeti Múzeum, az A. Spendiarov Operaház és Balettszínház, a Yerevan ArArAt Cognac Factory és több száz más egyformán érdekes helyek. Köszönhetően a helyfoglalásoknak a környéken, könnyedén gondoskodhat magának egy városnéző nyaralás Jerevánban. Meg kell jegyezni, hogy a "Druzhba" Szálló közelében sok kávézó és étterem található.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Bivouac

Jereván, mint az Örmény Operaház és Balettszínház, az Örmény Történeti Múzeum és a Köztársaság térének legnagyobb fellépései mindössze pár percre vannak a szállótól. Javasoljuk a Lovers 'Parkot, amely csaknem a küszöbén áll, ha a természethez szorosan kapcsolódni szeretne.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön