Ifjúsági Szállások: Dublin

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Dublin-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Dublin-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Dublin-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Dublin-ban.

Üdvözlünk Dublinban!

Mi legyen? Egy korsót a sötétebb fajtából? Nincs mit tagadni – a legtöbb ember, aki egy dublini hosztelben foglal szobát, a craic (dicsekvő hangoskodás, pletyka) miatt teszi. Lévén világhírű a Guinness söre (hát igen, a sörfőzde szinte a szomszéd sarkon van), beszédes polgárai, hagyományos sörözői és óriási diák lakossága miatt, pokoli jó hely, hogy meglátogasd egy röpke hétvégére. Vagy egy hétre. Egy hónapra. Érted a lényeget! De amint kitántorogsz a szállásodról és az előző esti köd lassan felszált, rájössz, hogy Írország cserepes történetébe botlottál bele: viking emlékek, kanyargós középkori utcák és elegáns György korabeli térek vannak élénkszínüre festett ajtókkal. Ne feledkezz meg a vásárlási lehetőségekről, kultúrális és gastronómiai élményekről, amit csak egy virágzó modern fővárostól elvárhatsz. Jól hangzik? Akkor nézz utána a sokféle szálláslehetőségnek : vannak olcsó hosztelek, hátizsákosokat-kedvelő hosztelek, központi és belvárosi hosztelek – válassz, aztán foglald le helyedet. Igyekezz, a bárasztalnál várunk!

A Don Leoghaire Regatta

Hagyd ott a kollégium szobádat és vess irányt a festői dublini öböl felé, hogy ezt a négynapos versenyt megnézzed. Ir és nemzetközi csapatok harcolnak a vízen, de a parton is van rengeteg szórakozási lehetőség! A következő esemény 2017-ben július 6.-tól 9.-ig tart.

Honlap: https://www.dlregatta.org/

Kerület:Délioldal

Az O’Connell Utca

Látogass el az O’Connell utcába, Dublin főútvonalára, ami egy remek környék, ha a belvároshoz közel szeretnél szállást keresni. Ez Európa egyik legszélesebb utcája, és tele voan nevezetes ír népi hősök és történelmi alakok szobraival. A híres GPO szintén ezen az utcán van.

Kerület:O'Connell Street

Ingyenes Múzeumok

A kispénzű hátizsákos túristák rengeteg múzeumot tudnak ingyen meglátogatni. A Természettudományi múzeum a Merrion utcán nagyon népszerű, de ha a designért rajongsz, akkor a Benburg utcában található Decorative Arts and History (Dekoratív Művészetek és Történelem) múzeumnál nem találsz megfelelőbbet.

A Dublini Állatkert

Az állatkert Dublin egyik legnépszerűbb atrakciója, tele van az állatvilág legkülönbözőbb formáival a világ minden részéről. Meglátogathatod őket a Phoenix Park, Dublin 8 cím alatt. A felnőtt belépő ára €16.80. Lásd a weboldalukat a csoportos és a koncessziós árakért.

Honlap: http://www.dublinzoo.ie/

Cím: Phoenix Park, Dublin 8

Kerület:Cabra

Telefon: 01 474 8900

A Szent Patrik Székesegyház

Látogasd meg a Szent Patrik Székesegyház magasba nyúló tornyait a St Patrick’s Close, Dublin 8 cím alatt. Ezt a régi épületet nem érdemes kihagyni. A felnőtt jegy ára €5.50, a diákjegy pedig csak €4.50-ba kerül.

Honlap: http://www.stpatrickscathedral.ie/index.aspx

Cím: St Patrick’s Close, Dublin 8

Kerület:Délkelet Belváros

Telefon: 01 453 9472

A Természettudományi Múzeum

Lépj ki a hosztel szobádból, egyenesen a múltba. Ez a nagy épület ír műtárgyak gyüjteményét tartalmazza, ami betekintést nyújt e gyönyörű sziget fejlődésébe. A cím Merrion Street Upper, Dublin 2. A belépés ingyenes

Honlap: http://www.museum.ie/en/info/opening-times-admission-national-museum-ireland-natural-history.aspx

Cím: Merrion Street Upper, Dublin 2

Kerület:Dél Georgian Core

Telefon: 01 677 7444

A Dublini Vár

Manapság egy ír állami épület, de a Dublin kastély 1922-ig a brit uralom központja volt. Nem messze, a Dame utcán található a hátizsákosok kedvencétől, a Temple Bártól; ebben a történelmi nevezetességben két múzeum, kávézók és kertek vannak. A felnőtt belépőjegy ára €4.50.

Honlap: http://www.dublincastle.ie/

Cím: Dame Street, Dublin 2

Kerület:Délkelet Belváros

Telefon: 01 645 8800

A Kilmainhami Börtön

Egy régi börtön, ami most múzeum. Ezt a történelmi épületet az Inchicore Road, Kilmainham, Dublin 8 cím alatt találod. A belépő €7 felnőtteknek, €3 diákoknak.

Honlap: http://www.heritageireland.ie/en/kilmainhamgaol/

Cím: Inchicore Road, Kilmainham, Dublin 8

Kerület:Délnyugat Belváros

Telefon: 01 453 5984

A Városközpont

A dublini élményeidnek a középpontja! A Liffey folyót körülvevő terület kiváló étkezési és éjszakai szórakozási lehetőségeket szolgáltat, azonkívül remekül vásárolhatsz – különösen a nyüzsgő Grafton utcán, a Trinity College területétől közvetlenül délre.

Boltok Éttermek Központ

A Györgyi Dublin

Azoknak az utazóknak, akik Dublin alapvető jellegét szeretnék felfedezni, a városközponttól délkeletre lévő néhány utcát érdemes meglátogatni. A Baggot utca, a Merrion tér és a Fitzwilliam tér elegáns, élénkszínüre festett ajtajú sorházakkal van tele.

Parkok Sétálóutcák Szép épületek

A Temple Bar

A főváros kultúrális negyedében található Temple Bárt a macskaköves utcák és az általa nyújtott történelmi Dublin élménye határozza meg. Ez az a Dublin, aminek élményéért a hátizsákosok idetódulnak. Szombatonként ételvásár van és ékszerárus és ruha standokat találhatsz a Cows Lane-en, ahogy a Lord Edward utcából befordulsz.

Bolhapiac Művészi Bárok

A Dublini Nemzetközi Filmfesztivál (Március)

Ezen a filmfesztiválon rengeteg a választék. A független játékfilmektől a nagy kasszasikerekig, Dublin a helyszíne ennek a befolyásos fesztiválnak, amely évről évre nő. Márciusban zajlik.

Honlap: http://www.jdiff.com/

Cím: City wide

Szent Patrik Ünnepe

Talán a leghíresebb ír export a világ számára Szent Patrik ünnepe, mely március 17.-én zajlik. Foglalj le egy dublini hosztel szobát, hogy megfelelően élvezhesd ezt az eseményt. Van ilyenkor szines felvonulàs, nemzetközi zenekarok játszanak és az utcát elönti az ünneplés és az ital.

Honlap: http://www.stpatricksfestival.ie/

Cím: City wide

The Festival Of Curiosity (A Kiváncsiság Fesztiválja)

Dublin 2016 július 21.-tól 24.-ig ad otthont a Kiváncsiság Fesztiváljának. Ez egy eklektikus esemény ami magába foglalja a tudományt, a művészetet és a kultúrát és Európa egyik legútkeresőbb fesztiváljává nőtte ki magát. Figyeld a weboldalukat további részletekért és hogy tájékozódj a belépési díjak áráról.

Honlap: https://festivalofcuriosity.ie/

Cím: Various venues

A Nagy Grill Fesztivál

Felejtsd ll, hogy kiskocsmákban vesztegeted idődet! A Big Grill egy teljesen más klasszis. Megtölti a Herbert Parkot rostonsült ételekkel, mesteri sörrel, élő zenével és koktélekkel. Egy egész hétvégére szóló jegy ára €45, de napi jegyet is lehet kapni.

Honlap: http://www.biggrillfestival.com/

Cím: Herbert Park, Dublin, Ireland

Kerület:Pembroke

Fotók: https://instagram.com/p/2a0mCMN2IG/

© Szerzői jogok: johnrelihan

A Dublini Költői Fesztivál

Adj egy is kultúrális élményt a hoszteles élményedhez ezzel a jelentős irodalmi rendezvénnyel, amely júniusban zajlik különböző helyszineken. A világ minden részéről több, mint ötven író és költő gyűlik össze Dublinban, hogy alkotásaikat felolvassák, megbeszéljék és megvitassák. Ne maradj le a Rattlebag versmondó versenyről.

Honlap: http://ilfdublin.com/

Cím: City wide

Az Írországi Gitár Fesztivál (Július)

Ha imádod a gitárokat, akkor július első hetére foglald le a ifjúsági szálló szobádat, mert ez a fesztivál épp a gitárokról szól! Sokféle műfajt lehet ott élvezni, beleértve a bluegrass-t és a hagyományos ír népzenét..

Honlap: http://gfi.ie/

Cím: Various venues

A Longitude Fesztivál

Ismerős a név? A Longitude az angliai Latitude fesztiválnak az ikerfesztiválja, és legalább ugyanolyan menő és eklektikus. Dublintól egy kicsit délre van, de nincs ott kemping, tehát a városi ifjúságiszállók nagyon gyorsan megtellnek!

Honlap: http://www.longitude.ie/

Cím: Marlay Park Grange Road, Rathfarnham, Dublin 16

A Bluefire Utcai Fesztivál (Szeptember)

Ez az egynapos ingyenes fesztivál élő zenét, művészetet és szórakoztatást kinál, sőt még grafitti művészek is festenek a helyszinen. A fesztivált a Smithfield téren találhatod Smithfieldben, közel az Északi Belváros központi túristaszállóihoz.

Honlap: http://www.visitdublin.com/dublin-a-to-z/details/bluefire-street-fest-2015/509259/

Kerület:Smithfield

Telefon: 0 834998882

A Madina

Ez messze a legolcsóbb hely ha curryt akarsz venni Dublinban. A helyiek és a hátizsákosok is gyakran ide járnak. Egy tizesből biztosan visszakapsz, mivel az étkezés költsége mindössze €7.

Honlap: http://www.madina.ie/

Cím: 60 Mary Street, Dublin 1

Kerület:Henry Street Core

Telefon: 018726007

A Kanum Thai

Ha az elviteles étkezést kedveled, ide menj. Hétközben a Kanumnak minden este van egy különleges ajánlata €9.99-ért. Ezért rízst is kapsz és egy üveg vizet. Két helyen találhatod őket, de a Mespil utcai közelebb van a központhoz.

Honlap: http://www.kanum.ie/

Cím: 77 Mespil Rd, Dublin 4

Kerület:Délkelet Belváros

Telefon: 01 660 8616

A Fish Shop

Komolyan veszed a fish and chips-et? Ez így is kell legyen! Ebben az étteremben is komolyan veszik ezt a hagyományos rántott halas és sültburgonya tálat. Itt kevesebbet fogsz fizetni, mint €7, így még innivalóra is telik és még aprópénz is marad a zsebedben egy tizesből.

Honlap: http://fish-shop.ie/

Cím: 6 Queen Street, Dublin

Kerület:Smithfield

Email: hello@fish-shop.ie

Fotók: https://www.instagram.com/p/4pi80hHwTl/

© Szerzői jogok: thelocalsdublin

A Gerry’s Kávéző

Mindössze €6.50-ért nekiláthatsz Gerry egyik finom sülttel teli táljának; teli gyomorral fogsz a szállásodra visszatérni. Következetesen finom, laktató ételeket tálalnak Gerrynél, olcsón és széles mosollyal.

Honlap: https://www.facebook.com/Gerrys.montague.st

Cím: 6 Montague St, Dublin

Kerület:Dél Georgian Core

Telefon: 01 478 3524

A Green 19

Társaiddal mindössze €10-ért kaphatsz egy kielégítő sült vacsorát az összes körítéssel a Green 19-ben. Nem takarékoskodnak a minőséggel – ez komolyan egy jó alku!

Honlap: http://green19.ie/

Cím: 19 Camden Street Lower, Dublin 2

Kerület:Dél Georgian Core

Telefon: 01 478 9626

Fotók: https://instagram.com/p/rrtOLbLE3Y/

© Szerzői jogok: denisemul

Az Alchemy

A dublini kultúrális negyed közepén található Alchemy jó stílussal ötvözi a kortárs zenét. A cím: 13 – 17 Fleet Street, Temple Bar, D2.

Honlap: http://www.alchemyclub.ie/

Cím: 13 – 17 Fleet Street, Temple Bar, Dublin 2

Kerület:Temple Bar

Telefon: 01 612 9241

The Wiley Fox

Telis-tele mesteri sörökkel és a legjobb lüktető élő zenével, The Wiley Fox egy kiváló hely, ahol finom pizzákat és pitéket lehet kapni. Szinte kőhajításnyira van néhány városközponti szállástól.

Honlap: https://www.facebook.com/thewileyfox

Cím: 28 Eden Quay

Kerület:Észak Belváros

Telefon: 1 878 3075

Fibber Magees

Dublinban eléggé sok felvágós koktél bár van, de néha egyszerűen csak rockra van szükséged! A Fibber hemzseg az élő zenekaroktól és a menő, alternatív tömegtől. A hátizsákosok tökéletesen megtalálják itt a helyüket.

Cím: 80-81 Parnel Street, Dublin

Kerület:Észak Belváros

Telefon: 01 8722575

A Club M

A Club M a jó, egyszerű élvezetről szól. Ez egy népszerű klub, ahol a tánc- és popzene eklektikus keverékét élvezheted. Vess irányt a 2 Cope St, Temple Bar, Dublin 2 felé, ha egy jó éjszakai szórakozásra vágysz.

Honlap: http://clubm.ie/

Cím: 2 Cope St, Temple Bar, Dublin 2

Kerület:Temple Bar

Telefon: 01 671 5622

Soder + Ko

Egy skandináv-ázsiai fúzió? Miért is ne! Szerintünk sok hátizsákos is velünk tart! Gyere be délután egy ízléses svéd fahéjas tekercsért, este egy finom húsgombóclevesért, aztán táncolhatsz egész éjszaka.

Honlap: http://www.soderandko.ie/

Cím: 64 South Great George’s Street

Kerület:Dél Georgian Core

Telefon: 01 478 1590

Fotók: https://instagram.com/soderandko/

© Szerzői jogok: soderandko

A Waterways Látogatóközponti Piac

Vess irányt a Waterways Látogatóközponti Piac felé a Grand Canal kikötőben, hogy egy remek helyiségben finom ételeket élvezz. Minden szerdán nyitva van és a bódékban haltól falafelig mindent megtalálsz.

Honlap: http://www.waterwaysirelandvisitorcentre.org/events.aspx

Cím: Waterways Ireland Visitors Centre Grand Canal Quay, Dublin

Kerület:Délkelet Belváros

Temple Bar-i Piac

A Temple Bar-I Piac tökéletesen helyezkedik el a város központjában és hihetetlen olcsó étkezési lehetőségeket kínál. A bódék és a lárma általában a szomszédos utcákra is kiterjednek. Szombaton van nyitva, 10-től 16:30-ig.

Cím: Meeting House Square, Dublin, Ireland

Kerület:Temple Bar

A Makeshop

Adj ötleteket a hoszteles élményedhez a dublini tudományos múzeum melletti Makeshop segítségével. Kezdő ,,barkácsolók’’ és kisérletező elmék igényeit elégíti ki, kézműves kellékektől a 3Ds nyomtatókig megkaphatsz mindent.

Honlap: https://dublin.sciencegallery.com/makeshop

Cím: 4 Lincoln Place, Dublin

Kerület:Dél Georgian Core

Telefon: 01 662 4416

Kerüld Szent Patrik Ünnepét

Bármennyire is csalogató Szent Patrik Ünnepe Dublinban, drága lehet a fesztivál ideje alatt odautazni. Ha a legjobb árakat akarod kifogni, jobb, ha máskorra foglalsz szállást.

A Leapcard

Gondkozz azon, hogy Leapcard-ot veszel. Olcsóbban lehet vele Dublinban utazni, de figyelmesen olvasd el a használati feltételeket. Néha nagyon korlátozottak; légy biztos benne, hogy tényleg neked való-e.

Gyere Át Komppal

Az Egyesült Királyságból érkező hátizsákos túristák számára előnyös megnézni a komp árát, mielött repülő jegyet vesznek. Néha nagyon jó alkalmi vételárak vannak.

Repülőtér

He repülővel érkezel, a dublini repülőtéren fogsz leszálni. Ez egy nemzetközi repülőtér ami Írország többi része felé is kínál csatlakozást, és csak 8.7 kilométerre van a városközponttól. Az AirLink 747-es és az Aircoach vonal 700 buszjáratok €6-€7-ért visznek a városközpontba és az itt található  túristaszállókhoz  . Ha tudsz egy kicsit többet költeni, akkor taxik is vannak mind a két terminál elött.

Vasút

Két fő vasúti pályaudvar van Dublinban. Az egyik a Connolly Station, amely a városközponttól északra van, a másik pedig a Dublin Heuson. Ez egy kicsit messzebbre van a központtól és a város dél és nyugati részét szolgálja, valamint csatlakozásokat biztosít az ország többi része felé.

Busz

A hátizsákosok akik busszal utaznak, a város közepén elhelyezkedő busarasra (Központi Autóbusz Állomás) érkeznek. Ott van intercity és helyi buszszolgáltatás, és gyalog is könnyen elérhető a központ. Innen a repülőtérre is el lehet jutni.

Közlekedés

A legtöbb belvárosi buszon aprópénzre lessz szükséged, hogy kifizesd a jegyedet. A vezetőknél nincs váltópénz, ha nagy címletű papírpénzzel fizetsz. Villamosozhatsz is ám! A piros vonal a város legszebb tájékozódási pontjai mellett visz el.

Nyelvek: Angol és Ír

Valuta: Euró

Feszültség: 230V

Időzóna: UTC+00:00

Hívókódok: +353 Írország, a nemzetközi hívásokhoz, 1: Dublin

Posta  

Dublini Általános Posta Hivatal

O’Connell Street Lower

Dublin 1, Írország

+01 705 7000

Kórház

Saint James’s Hospital

James’s Street

Dublin 8, Írország

+01 410 3000

Saint Vincent’s University Hospital

Elm Park

Merrion Road

Dublin 4, Írország

+01 221 4000

Turista információ

Visit Dublin

25 Suffolk Street

Dublin 2, Írország

Tipikus nyitvatartás

A legtöbb bolt reggel 9:30-től este 6-ig tart nyitva, de némelyik nagyobb üzlet este 7:30-ig is nyitva tart, és sok bolt még annál is később zár csütörtök este. Tipikusan, vasárnap déltől este 6-ig van nyitvatartás.

A legtöbb söröző és bár este 11:30 körül már nem árul alkoholt. A klubbok reggel 3:00-kor zárnak.

Segélyhívó számok

A sürgősségi szolgáltatásokat vagy a 999, vagy a 112 szám tárcsázásával éred el.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Dublin

No hostels in Dublin offer quite the same experience as Generator, with all kinds of cool conveniences on-site. There’s a shop for all your travel needs, a cinema room where you can meet others and unwind, and it doesn’t stop there. The restaurant and café offers chic surroundings for locals and travellers enjoying choice picks from celebrated menus. Then there’s the Generator bar, renowned throughout the city for its great vibes, excellent beverages and popular events.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Abbey Court

Kínálunk a legtöbb belvárosi olcsó szállást Dublin. Egy kőhajításnyira a Temple Bar, és egy rövid sétára a Trinity College, a Grafton Street és az összes top látványosság Dublin kínál, a helyszín a legjobb kaphat. Részei vagyunk Dublin legjobb szálló ....Kínálunk a legtöbb belvárosi olcsó szállást Dublin. Egy kőhajításnyira a Temple Bar, és egy rövid sétára a Trinity College, a Grafton Street és az összes top látványosság Dublin kínál, a helyszín a legjobb kaphat. Részei vagyunk Dublin legjobb szálló ....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Avalon House

Tudnivalók az Avalon House-ról A 'Europe's Famous Hostels' büszke tagjaként az Avalon House mindent biztosít Önnek, amire szüksége lehet, sőt, még többet is! Tiszta, olcsó, biztonságos szállás a városközpont szívében - 5 percre a Temple Bartól, Dublin éjszakai életének középpontjában....Tudnivalók az Avalon House-ról A 'Europe's Famous Hostels' büszke tagjaként az Avalon House mindent biztosít Önnek, amire szüksége lehet, sőt, még többet is! Tiszta, olcsó, biztonságos szállás a városközpont szívében - 5 percre a Temple Bartól, Dublin éjszakai életének középpontjában....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ashfield Hostel

Ashfield Hostel is located in Dublin City Centre, close to Trinity College, and O’Connell Bridge. It has been welcoming international visitors since 1995. Within a short 1 minute walk, guests can easily reach Temple Bar, Grafton Street and Dublin City’s...Ashfield Hostel is located in Dublin City Centre, close to Trinity College, and O’Connell Bridge. It has been welcoming international visitors since 1995. Within a short 1 minute walk, guests can easily reach Temple Bar, Grafton Street and Dublin City’s...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - My Place Dublin Hostel

* Ingyenes WIFI * ingyenes poggyász Storage * Free Map * Választható reggeli, (mindössze 4,50 € a mi Café) BSN * Gyakori szoba + főzés Facilities An kiváló szálló híres olvasztótégely a különböző nemzetiségű. Fogj egy gitárt a recepción, és...* Ingyenes WIFI * ingyenes poggyász Storage * Free Map * Választható reggeli, (mindössze 4,50 € a mi Café) BSN * Gyakori szoba + főzés Facilities An kiváló szálló híres olvasztótégely a különböző nemzetiségű. Fogj egy gitárt a recepción, és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Spire Hostel

ELHELYEZKEDÉS!!! Spire Hostel a legújabb és leginkább központi Hostel Dublin, mindössze 1 percre a Spire !! A tökéletes választás fiatalok, turisták, hét-Enders és diák maradni Dublinban. A hostel is tökéletes választás csoportok jól elhelyezett nagyméretű szoba fürdőszobás. Our személyzet csapat...ELHELYEZKEDÉS!!! Spire Hostel a legújabb és leginkább központi Hostel Dublin, mindössze 1 percre a Spire !! A tökéletes választás fiatalok, turisták, hét-Enders és diák maradni Dublinban. A hostel is tökéletes választás csoportok jól elhelyezett nagyméretű szoba fürdőszobás. Our személyzet csapat...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Four Courts Hostel

Hetente foglalkozik available including Free Locker, ingyenes mosoda, ingyenes telefonálás + További !! Who? The híres és barátságos Four Courts Hostel Erősen ajánlott valamennyi jelentős útikönyvek. Mi a legjobb körű minőségi szállást hátizsákos, diákok és költségvetési travelers. The Four Courts...Hetente foglalkozik available including Free Locker, ingyenes mosoda, ingyenes telefonálás + További !! Who? The híres és barátságos Four Courts Hostel Erősen ajánlott valamennyi jelentős útikönyvek. Mi a legjobb körű minőségi szállást hátizsákos, diákok és költségvetési travelers. The Four Courts...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Kinlay House Dublin

A Kinlay House Írország legnagyobb városának központjában, a híres Temple Bar kerület szívében helyezkedik el. A környéken találhatók Dublin legjobb bárjai, kávézói és éttermei. A Kinlay House 1870-ben épült viktoriánus stílusban, a Christchurch Cathedral szomszédságában. Vendégeink összetétele nagyon változatos,...A Kinlay House Írország legnagyobb városának központjában, a híres Temple Bar kerület szívében helyezkedik el. A környéken találhatók Dublin legjobb bárjai, kávézói és éttermei. A Kinlay House 1870-ben épült viktoriánus stílusban, a Christchurch Cathedral szomszédságában. Vendégeink összetétele nagyon változatos,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Jacobs Inn

Jacobs Inn az EGYETLEN célra épített hátizsákos szálló Dublin. Alapú szívében Dublin belvárosában (ez az igazi városközpont, nem csak közel Dublin város!) Jacobs Inn messze a legjobb és a legtöbb modern szálló a városban, en suite fürdőszoba minden szobában és...Jacobs Inn az EGYETLEN célra épített hátizsákos szálló Dublin. Alapú szívében Dublin belvárosában (ez az igazi városközpont, nem csak közel Dublin város!) Jacobs Inn messze a legjobb és a legtöbb modern szálló a városban, en suite fürdőszoba minden szobában és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Short Stay Dublin © (near Trinity College)

A Short Stay Dublin © - (a Trinity College közelében) a biztonságos, biztonságos, kényelmes és modern hostel stílusú szállást keres Dublin belvárosában. Dublin városközpontjának szívében, a Trinity College-tól csak a Dublin belvárosának szívében található Short Stay Dublin Hotel rövid sétára...A Short Stay Dublin © - (a Trinity College közelében) a biztonságos, biztonságos, kényelmes és modern hostel stílusú szállást keres Dublin belvárosában. Dublin városközpontjának szívében, a Trinity College-tól csak a Dublin belvárosának szívében található Short Stay Dublin Hotel rövid sétára...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Short Stay Dublin © - Stephen's Green

Short Stay Dublin ® - Stephen Green modern szoba fürdőszobával és közös konyha (tűzhely főzőlappal és hűtőszekrénnyel) . Large és pihentető chill-out terület, 24 órás recepcióval és ingyenes csomagmegőrző, ingyenes WiFi. Continental reggeli (gabona, tej, barna / fehér kenyér, vaj,...Short Stay Dublin ® - Stephen Green modern szoba fürdőszobával és közös konyha (tűzhely főzőlappal és hűtőszekrénnyel) . Large és pihentető chill-out terület, 24 órás recepcióval és ingyenes csomagmegőrző, ingyenes WiFi. Continental reggeli (gabona, tej, barna / fehér kenyér, vaj,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Isaacs Hostel Dublin

Dublin egyik legizgalmasabb és központi elhelyezkedésű hostel, amely olcsó, megfizethető szállást Dublin belvárosában. A mi alacsony áron, Isaacs Hostel nyújtja a legjobb ár-érték arányt olcsó szállást Dublinban! Multi ággyal és saját rooms. The szálló szórakoztató hely legyen, és minden lehetőséget...Dublin egyik legizgalmasabb és központi elhelyezkedésű hostel, amely olcsó, megfizethető szállást Dublin belvárosában. A mi alacsony áron, Isaacs Hostel nyújtja a legjobb ár-érték arányt olcsó szállást Dublinban! Multi ággyal és saját rooms. The szálló szórakoztató hely legyen, és minden lehetőséget...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Barnacles Temple Bar House

A legjobb hostel Írország! Best található szálló Dublin! All szobák ensuite Free reggeli, wifi & internet Free séta a Dublin Massive kedvezményekkel túrák, italok, ételek és activities Stay a legjobb hostel Írország! Igen, mi is szavaztak a legjobb szálló Dublin,...A legjobb hostel Írország! Best található szálló Dublin! All szobák ensuite Free reggeli, wifi & internet Free séta a Dublin Massive kedvezményekkel túrák, italok, ételek és activities Stay a legjobb hostel Írország! Igen, mi is szavaztak a legjobb szálló Dublin,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sky Backpackers

A Sky Backpackers Dublin belvárosában található. Mi egy kőhajításnyira van a Temple Bartól, az O'Connell utcától és a legjobb puboktól, kluboktól és éttermektől. A Sky Backpackers korábban Litton Lane Rehearsal & Recording Studios volt, ügyfeleink pedig U2, Van Morrison, Sinead...A Sky Backpackers Dublin belvárosában található. Mi egy kőhajításnyira van a Temple Bartól, az O'Connell utcától és a legjobb puboktól, kluboktól és éttermektől. A Sky Backpackers korábban Litton Lane Rehearsal & Recording Studios volt, ügyfeleink pedig U2, Van Morrison, Sinead...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Times Hostel - Camden Place

Barátságos és tapasztalt személyzetünk segít Önnek megtalálni Dublin legjobb éttermeit, pubjait, klubjait és turisztikai tevékenységeit. A Times Hostel - Camden Place barátságos és hangulatos légkört kínál, és arra törekszünk, hogy Dublinban egy különleges tartózkodást szerezzen. Jöjjön velünk és élvezze: 24...Barátságos és tapasztalt személyzetünk segít Önnek megtalálni Dublin legjobb éttermeit, pubjait, klubjait és turisztikai tevékenységeit. A Times Hostel - Camden Place barátságos és hangulatos légkört kínál, és arra törekszünk, hogy Dublinban egy különleges tartózkodást szerezzen. Jöjjön velünk és élvezze: 24...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Times Hostel - College Street

A legújabb, hogy a Dublin Hostel Network, The Times Hostel - College Street három emeletes modern, stílusos és kiváló minőségű szálló accommodation. √Breakfast kontinentális és mentes a charge. √ kávé / tea ingyenes mindenkor. √ van ingyenes internet és Wi-Fi...A legújabb, hogy a Dublin Hostel Network, The Times Hostel - College Street három emeletes modern, stílusos és kiváló minőségű szálló accommodation. √Breakfast kontinentális és mentes a charge. √ kávé / tea ingyenes mindenkor. √ van ingyenes internet és Wi-Fi...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Uppercross House Hotel

Uppercross House Hotel-ben épült az 1800-as . Uppercross House Hotel ideális helyen található, Dublin southside, két mérföldre a város központjában, másfél mérföldre a RDS, és Ballsbridge, és egy rövid sétára a lenyűgöző grúz terek Szent István Green, Fitzwilliam Square és...Uppercross House Hotel-ben épült az 1800-as . Uppercross House Hotel ideális helyen található, Dublin southside, két mérföldre a város központjában, másfél mérföldre a RDS, és Ballsbridge, és egy rövid sétára a lenyűgöző grúz terek Szent István Green, Fitzwilliam Square és...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön